L’Infantil C de la FEGrama perd al Municipal de Bufalà per un ajustat 3-2

17/03/2014

Derrota per la mínima de l’Infantil C de la FEGrama entrenats per Rafa Muriel i Sergio Sierra al Municipal de Bufalà per 3-2.

Tot i començar avantçant-se al marcador de Badalona amb un gol de Daniel Boya al quart d’hora del partit, l’empat a la mitja hora i el 2-1 pel Bufalà deixava aquest ajustat marge per anar al descans.

A la reanudació del partit, el 3-1 deixava la situació molt complicada encara que Javier Ramírez retallava distàncies amb el 3-2 que finalment resultaria el marcador final tot i el gran esforç dels nois de la Fundació Grama.

El conjunt de la Fundació Grama segueix quart amb 33 punts i a la jornada 21 rebrà a la Penya Barcelonista Anguera, vuitè classificat amb 23 punts, el diumenge 23 de març des de les 15:15 hors al Nou Municipal de Santa Coloma.

[divider]

Derrota por la mínima del Infantil C de la FEGRAM entrenados por Rafa Muriel y Sergio Sierra en el Municipal de Bufalà por 3-2.

Aunque comenzó adelantándose en el marcador de Badalona con un gol de Daniel Boya al cuarto de hora del partido, el empate a la media hora y el 2-1 por Bufalà dejaba este ajustado margen para ir al descanso.

En la reanudación del partido, el 3-1 dejaba la situación muy complicada aunque Javier Ramírez recortaba distancias con el 3-2 que finalmente resultaría el marcador final a pesar del gran esfuerzo de los chicos de la Fundación Grama.

El conjunto de la Fundación Grama sigue cuarto con 33 puntos y en la jornada 21 recibirá a la Peña Barcelonista Anguera, octavo clasificado con 23 puntos, el domingo 23 de marzo desde las 15:15 hors en el Nou Municipal de Santa Coloma.