L’Infantil C FEGrama voldrà repetir la victòria al camp de la Gornal per 3-2 com  el de la setmana passada.

Malgrat els locals estar onzè a la classificació, els dirigits Rafa Muriel i Sergio Sierra, de moment amb aquest resultat és la tercera derrota consecutiva, però on el conjunt de la Fundació Grama segueix mantenint la quarta posició amb 33 punts malgrat que era una clara oportunitat de reduïr distàncies als equips per damunt que han empatat, el Collblanc i el Bufalà.

L’immediat perseguidor d’aquest Infantil C FEGrama sí ha reduït punts, el Carmelo, que es col.loca amb 31 punts a nomès dos punts.

Els jugadors entrenats per Rafa Muriel i Sergio Sierra voldran continuar a la quarta posició i sumar per pujar dels 33 punts i probar de puntuar a la jornada 23 al Nou Municipal contra la Escola Brafa, desè classificat amb 21 punts, el diumenge 6 d’abril des de les 11:45 hores.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473303&CodGrupo=18577730&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577730&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Infantil C FEGrama querrá repetir la victoria en el campo de la Gornal por 3-2 como el de la semana pasada.

A pesar de los locales estar undécimo en la clasificación, los dirigidos Rafa Muriel y Sergio Sierra, de momento con este resultado es la tercera derrota consecutiva, pero donde el conjunto de la Fundación Grama sigue manteniendo la cuarta posición con 33 puntos a pesar de que era una clara oportunidad de reducir distancias a los equipos por encima que han empatado, el Collblanc y el Bufalà.

El inmediato perseguidor de este Infantil C FEGrama sí ha reducido puntos, el Carmelo, que se coloca con 31 puntos a sólo dos puntos.

Los jugadores entrenados por Rafa Muriel y Sergio Sierra querrán continuar en la cuarta posición y sumar para subir los 33 puntos y probar de puntuar en la jornada 23 en el Nou Municipal contra la Escuela Brafa, décimo clasificado con 21 puntos, el domingo 6 de abril desde las 11:45 horas.

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin