L’Infantil C de la FEGrama goleja a casa del Magòria per 1 a 5

L’Infantil C FEGrama ha vençut folgadament a casa del Mercat Nou Magòria per 1-5.

Aquest gran resultat davant un vuitè classificat que no ha possat gens fàcil les coses al nostre Infantil C FEGrama però Javier López Hervas va començar marcant distàncies amb el 0-1 al minut 10 de partit.

El segon gol a pròpia porta ampliava la diferència a 0-2 a prop de la mitja hora però els locals van reduir el marcador a 1-2 poc desprès.

Però va sortir la figura de Daniel Boya que marcava un triplet que deixava ben clara la situació del partit amb el 1-3 a l descans i els altres dos a la segona meitat deixant el marcador final de 1a 5 per al conjunt de Santa Coloma.

A nomès quatre jornades per a la finalització de la lliga, els jugadors entrenats per Rafa Muriel i Sergio Sierra voldran continuar a la quarta posició i sumar per pujar dels 42 punts encara que el Bufalà, següent equip i tercer a la taula estigui juny amb 54 punts, i probar de puntuar a la jornada 27 al Nou Camp Municipal de Santa Coloma davant un veí de la ciutat com la Agrupación Deportiva El Tiempo, cuer a la classificació amb nomès 8 punts, el diumenge 11 de maig des de les 16:00 hores.

Infantil_C_presentacio_2013_FUNDACIOGRAMA038

Resultats

Classificació

El Infantil C FEGRAM ha vencido holgadamente en casa del Mercado Nuevo Magoria por 1-5 .

Este gran resultado ante un octavo clasificado que no ha puesto nada fácil las cosas a nuestro Infantil C FEGRAM pero Javier López Hervas comenzó marcando distancias con el 0-1 en el minuto 10 de partido .

El segundo gol en propia puerta ampliaba la diferencia a 0-2 cerca de la media hora pero los locales redujeron el marcador a 1-2 poco después .

Pero salió la figura de Daniel Boya que marcaba un triplete que dejaba bien clara la situación del partido con el 1-3 en el descanso y los otros dos en la segunda mitad dejando el marcador final de 1 a 5 para el conjunto de Santa Coloma .

A sólo cuatro jornadas para la finalización de la liga , los jugadores entrenados por Rafa Muriel y Sergio Sierra querrán continuar en la cuarta posición y sumar para subir los 42 puntos aunque el Bufalà, siguiente equipo y tercero en la tabla esté junio con 54 puntos , y probar de puntuar en la jornada 27 en el Nou Camp Municipal de Santa Coloma ante un vecino de la ciudad como la Agrupación Deportiva el Tiempo, colista en la clasificación con sólo 8 puntos , el domingo 11 de mayo desde las 16:00 horas .

Visca l’Esperit Grama!!!