El Municipal Provençana d’Hospitalet ha sigut l’escenari on l’Infantil C FEGrama ha estat remuntat per la Gornal per 3-2.

Malgrat els locals estar onzè a la classificació, els dirigits Rafa Muriel i Sergio Sierra van començar molt forts i efectius amb un gol matiner de Raúl Castillo al minut 5.

Sense deixar de pressionar, els joves jugadors de la Fundació Grama van tornar a avantçar-se amb el gol de David Valdivia al minut 13.

Amb aquest parcial de 0-2 el partit no va quedar sentenciat perquè abans de la primera meitat els locals van retallar distàncies. Desprès a la segona part la remuntada va ser finalment de 3 a 2.

Encara que aquest resultat és la tercera derrota consecutiva, el conjunt de la Fundació Grama segueix mantenint la quarta posició amb 33 punts malgrat que era una clara oportunitat de reduïr distàncies als equips per damunt que han empatat, el Collblanc i el Bufalà.

L’immediat perseguidor d’aquest Infantil C FEGrama sí ha reduït punts, el Carmelo, que es col.loca amb 31 punts a nomès dos punts.

Els jugadors entrenats per Rafa Muriel i Sergio Sierra voldran continuar a la quarta posició i sumar per pujar dels 33 punts i probar de puntuar a la jornada 23 al Nou Municipal contra la Escola Brafa, desè classificat amb 21 punts, el diumenge 6 d’abril des de les 11:45 hores.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473303&CodGrupo=18577730&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577730&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Municipal Provençana de Hospitalet ha sido el escenario donde el Infantil C FEGrama ha sido remontado por la Gornal por 3-2 .

A pesar de los locales estar undécimo en la clasificación, los dirigidos Rafa Muriel y Sergio Sierra empezaron muy fuertes y efectivos con un gol tempranero de Raúl Castillo en el minuto 5 .

Sin dejar de presionar , los jóvenes jugadores de la Fundación Grama volvieron a adelantándose con el gol de David Valdivia en el minuto 13 .

Con este parcial de 0-2 el partido no quedó sentenciado porque antes de la primera mitad los locales recortaron distancias . Después en la segunda parte la remontada fue finalmente de 3 a 2 .

Aunque este resultado es la tercera derrota consecutiva , el conjunto de la Fundación Grama sigue manteniendo la cuarta posición con 33 puntos a pesar de que era una clara oportunidad de reducir distancias a los equipos por encima que han empatado , el Collblanc y el Bufalà .

El inmediato perseguidor de este Infantil C FEGrama sí ha reducido puntos , el Carmelo , que se coloca con 31 puntos a sólo dos puntos .

Los jugadores entrenados por Rafa Muriel y Sergio Sierra querrán continuar en la cuarta posición y sumar para subir los 33 puntos y probar de puntuar en la jornada 23 en el Nou Municipal contra la Escuela Brafa , décimo clasificado con 21 puntos , el domingo 6 de abril desde las 11:45 horas .

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin