L’Infantil B va empatar a casa

L’Infantil B va sumar un empat (2-2) davant un combatiu CP Sarrià B.

La Fundació va saltar al terreny de joc molt endollada, amb moltes ganes i aquest esforç inicial va tenir recompensa. Al minut 9 els de casa guanyaven 2-0. Els colomencs van tenir ocasions per ampliar però el gol es va resistir i abans del descans en una fallada defensiva encaixarien el 2-1 en una falta llunyana.

A la segona meitat els blaus van baixar una mica el ritme però van seguir dominant. El Sarrià aconseguiria el 2-2 en els primers 20 minuts del segon temps, i és que ells es jugaven el descens i necessitaven més així que van pujar línies. Els colomencs es van haver de defensar però també van tenir ocasions, finalment el gol no va arribar per part de cap equip i l’empat es va quedar al Municipal de la Grama.

IMG-20170415-WA0018

El Infantil B sumó un empate (2-2) ante un combativo CP Sarrià B.

La Fundació saltó al terreno de juego muy enchufada, con muchas ganas y ese esfuerzo inicial tuvo recompensa. En el minuto 9 los de casa ganaban 2-0. Los colomenses tuvieron ocasiones para ampliar pero el gol se resistió y antes del descanso en un fallo defensivo encajarían el 2-1 en una falta lejana.

En la segunda mitad los azules bajaron un poquito el ritmo pero siguieron dominando. El Sarrià conseguiría el 2-2 en los primeros 20 minutos del segundo tiempo, y es que ellos se jugaban el descenso y necesitaban más así que subieron líneas. Los colomenses se tuvieron que defender pero también tuvieron ocasiones, finalmente el gol no llegó por parte de ningún equipo y el empate se quedó en el Municipal de la Grama.