L’Infantil B no va poder amb el Sant Andreu

Després d’una jornada de descans la volta a la Lliga no va ser amb el resultat desitjat, dissabte al Nou Municipal l’UE Sant Andreu B va aconseguir guanyar a la FE Grama per la mínima, un 0-1 que no fa justícia amb el vist sobre la gespa.

Els nois d’Aitor Mezquiriz i Albert Masafont van estar molt seriosos, lluitant cada pilota i ficats en el partit els 70 minuts de joc. Els barcelonins durant la primera part van estar buscant les pessigolles als colomencs que aconseguien amb èxit contenir els atacs del rival; el primer xut seria des de lluny als núvols.

Tots dos equips buscaven el gol sense descans però sense xuts, i va ser a pilota parada com va arribar l’únic gol del partit. De falta directa i per l’escaire s’avançava el Sant Andreu en l’electrònic. Amb el 0-1 es marxarien els dos equips a vestidors, un marcador que va poder haver-se mogut primer per una pilota al pal que van enviar els locals i segon per una gran aturada de Daniel Aparicio després d’un llançament llunyà que semblava que es colava a la porteria.

A la segona meitat de nou els primers a xutar van ser els visitants però el partit tornaria a igualar-se. Els colomencs van buscar en tot moment l’empat, un resultat que va estar molt a prop d’arribar al temps extra. Un cop de sabata de Miquel Bulta va estar a punt de colar-se a la porteria però el porter del Sant Andreu respondria amb una gran aturada, uns últims minuts en què la Fundació va tancar al seu rival.

Amb els colomencs bolcats a la recerca de l’empat una pèrdua de pilota va estar a punt de costar el segon gol, amb aquesta última oportunitat va finalitzar el partit.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/HwhvUsXyqjVtsBfz5

infB1516

Tras una jornada de descanso la vuelta a la Liga no fue con el resultado deseado, el sábado en el Nou Municipal la UE Sant Andreu B consiguió ganar a la FE Grama por la mínima, un 0-1 que no hace justicia con lo visto sobre el césped.

Los chicos de Aitor Mezquiriz y Albert Masafont estuvieron muy serios, luchando cada pelota y metidos en el partido los 70 minutos de juego. Los barcelonenses durante la primera parte estuvieron buscando las cosquillas a los colomenses que conseguían con éxito contener los ataques del rival; el primer disparo seria un tiro desde lejos a las nubes.

Ambos equipos buscaban el gol sin descanso pero sin disparos, y fue a balón parado como llegó el único tanto del partido. De falta directa y por la escuadra se adelantaba el Sant Andreu en el electrónico. Con el 0-1 se marcharían los dos equipos a vestuarios, un marcador que pudo haberse movido primero por un balón al palo que enviaron los locales y segundo por un paradón de Daniel Aparicio tras un lanzamiento lejano que parecía que se colaba en la portería.

En la segunda mitad de nuevo los primeros en chutar fueron los visitantes pero el partido volvería a igualarse. Los colomenses buscaron en todo momento el empate, un resultado que estuvo muy cerca de llegar en el tiempo extra. Un zapatazo de Miquel Bulta estuvo a punto de colarse en la portería pero el portero del Sant Andreu respondería con un paradón, unos últimos minutos en los que la Fundació encerró a su rival.

Con los colomenses volcados en busca del empate una perdida de pelota estuvo a punto de costar el segundo gol, con esa última oportunidad finalizó el partido.