L’Infantil B FEGrama ha protagonitzat la golejada de la jornada 23 al camp del Bufalà per 0-10.

Els gols arribaren molt aviat amb el de Carlos Gonzalo que obriria la llauna per a continuació el segon de Raúl Castillo abans del quart d’hora.

Daniel Boya també s’apuntava a la festa de gols juntament amb Sergio Palomo que feia el 0-4. Kilian Rodríguez feia la maneta, Tariq Hasnaat el 0-6, i a continuació dos gols seguits de Raúl Castillo, el seu triplet particular. Richar Saúl faria el 0-9 i el marcador definitiu Álex Castillo, 0-10.

El conjunt dirigit per Rafa Avilés i Ramón Domínguez, tot i amb una jornada menys, estan empatats a punts amb el Collblanc-Sants i a nomès a tres punts del líder, l’Escola Pía Sarrià, a qui vam guanyar per 5-0 el 23 de febrer passat al Nou Municipal de Santa Coloma.

L’entrenador FEGrama, Rafa Avilés, ens resumeix en una frase el partit: «Ha sigut un partit còmode contra un rival limitat».  

Aquest partit de la jornada 24, els jugadors de la Fundació Grama tenen els tres punts per la retirada de la competició de l’Águila.

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473303&CodGrupo=18577695&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577695&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

L’Infantil B FEGrama ha protagonitzatla golejada de la jornada 23 al camp del Bufalà per 0-10.

Els gols arribaren Molt AVIAT AMB el de Carlos Gonzalo que obriria la llauna per a Continuació l’Segon de Raúl Castell Abans del quart d’hora.

Daniel Boya también s’apuntava a la festa de gols juntament AMB Sergio Palomo que FEIA el 0-4. Kilian Rodríguez FEIA la maneta, Tariq Hasnaat el 0-6, ia Continuació 2 gols seguits de Raúl Castillo, el SEU triplet particular. Richar Saül fària el 0-9 i el marcador definitiu Àlex Castillo, 0-10.

El conjunto dirigit per Rafa Avilés i Ramon Domínguez, Tot i AMB una jornada Menys, estan empatats a punts AMB el Collblanc-Sants ia nomès a tres punts del líder, l’Escola Pia Sarrià, a qui vam guanyar per 5-0 el 23 de febrer pasado al Nou Municipal de Santa Coloma.

L’entrenador FEGrama, Rafa Avilés, ENS resumeix en una frase el partit: «Ha sigut 1 partit comode contra un rival limitat».

Aquest partit de la jornada 24, a els jugadors de la Fundació Grama tinença a els 3 punts per la retirada de la competició de l’Àguila.

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin