L’Infantil B FEGrama no va fallar a la seva oportunitat de situar-se líder del grup 21 i va golejar la tarda de dijous 10 d’abril on des de el minut 11 guanyava, amb els primers tres gols de Tariq, davant el Neurofutbol per un resultat contundent de 9 a 2.

El conjunt dirigit per Rafa Avilés i Ramón Domínguez estan empatats a punts amb la Escola Pía Sarrià a 55 punts però el gol average es del conjunt de Santa Coloma a qui vam guanyar per 5-0 el 23 de febrer passat al Nou Municipal  i allà vam perdre per 3-1.

clasi

L’entrenador FEGrama, Rafa Avilés, ens resumeix en una frase el partit: «En el partit varen ser molt competitius, sapiguen a cada moment el que ens jugàvem. Nomès donarli les felicitacions als meus jugadors».

L'entrenador de l'Infantil Rafa Avilés dirigint als seus jugadors de la Fundació Grama davant el Neurofutbol a Santa Coloma
L’entrenador de l’Infantil Rafa Avilés dirigint als seus jugadors de la Fundació Grama davant el Neurofutbol a Santa Coloma

Al partit de la jornada 24, els jugadors de la Fundació Grama tenen els tres punts per la retirada de la competició de l’Águila.

El conjunt de Santa Coloma és ara líder del grup 21
El conjunt de Santa Coloma és ara líder del grup 21

Menció especial la visita del nostre amic, entrenador i coordinador i també uns dels artífex de la creació de la Fundació Esportiva Grama, en David Martín Portugal, a qui tothom estima des de la seva etapa a la UDA Gramenet i per refer la pedrera d’aquest club de Santa Coloma de Gramenet. El propi president de la Fundació Grama li va tornar a recordar que en el moment que David decideixi s’ocuparà de la gestió que cregui oportuna. Gràcies, David!!! 

David Martín va compartir el partit del seu amic Rafa Avilés amb el president de la Fundació Grama, Antonio Morales
David Martín va compartir el partit del seu amic Rafa Avilés amb el president de la Fundació Grama, Antonio Morales

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473303&CodGrupo=18577695&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577695&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Infantil B FEGrama no falló a su oportunidad de situarse líder del grupo 21 y goleó la tarde del jueves 10 de abril donde desde el minuto 11 ganaba, con los primeros tres goles de Tariq, ante el Neurofutbol por un resultado contundente de 9 a 2. 

El conjunto dirigido por Rafa Avilés y Ramón Domínguez están empatados a puntos con la Escuela Pía Sarrià 55 puntos pero el gol average es del conjunto de Santa Coloma al que ganamos por 5-0 el 23 de febrero en el Nou Municipal de Santa Coloma y allí perdimos por 3-1.

El entrenador FEGrama, Rafa Avilés, nos resume en una frase el partido: «En el partido fueron muy competitivos, sepan en cada momento lo que nos jugábamos. Sólo darle las felicitaciones a mis jugadores».

En el partido de la jornada 24, los jugadores de la Fundación Grama tienen los tres puntos por la retirada de la competición del Águila.

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin