L’Infantil-Aleví li va plantar cara al líder

Gran partit de l’Infantil-Aleví davant el líder, un Seagull que li va costar dur-se els 3 punts de Santa Coloma.

Gran primer quart de les noies de la Grama que van fer un futbol excel·lent i van aconseguir posar-se 1-0 amb un gol de Mònica amb l’esquerra. La Fundació estava sent un vendaval: bona circulació de pilota, bona creació, i gran esforç. El líder, veient que se li anava el partit, va canviar el xip en el segon quart traient a tota la seva artilleria per així donar-li la volta al partit abans del descans (1-2).

En el tercer quart les noies de Jordi Pérez es van trobar amb un Seagull defensiu i Carmen de falta va empatar el xoc. Tot i el gran esforç, treball i disciplina, les de Badalona es van endur la victòria amb el 2-3 després que l’àrbitre no xiularà una planxa sobre Mònica que va permetre a la jugadora rival escapar-se sola davant la portera, res va poder fer Maria de qui hem de dir que va realitzar molt bones intervencions durant tot el partit.

infal

Gran partido del Infantil-Alevín ante el líder, un Seagull que le costó levarse los 3 puntos de Santa Coloma.

Gran primer cuarto de las chicas de la Grama que hicieron un fútbol excelente y consiguieron ponerse 1-0 con un gol de Mónica con la zurda. La Fundació estaba siendo un vendaval buena circulación de balón, buena creación, y gran esfuerzo. El líder, viendo que se le iba el partido, cambió el chip en el segundo cuarto sacando a toda su artillería para así darle la vuelta al partido antes del descanso (1-2).

En el tercer cuarto las chicas de Jordi Pérez se encontraron con un Seagull defensivo y Carmen de falta empató el choque. A pesar del gran esfuerzo, trabajo y disciplina, las de Badalona se llevaron la victoria con el 2-3 después de que el árbitro no pitará una plancha sobre Mónica que permitió a la jugadora rival escaparse sola ante la portera, nada pudo hacer Maria de quien debemos decir que realizó muy buenas intervenciones durante todo el partido.