L’Infantil-Aleví va plantar cara a la UE Vilassar de Mar

Resultat voluminós, 6-2, però tot i això les noies de Jordi Pérez van plantar cara i van treballar molt davant un Vilassar de Mar amb moltes jugadores infantils i poques alevins, un rival d’últim any complicat.

Als dos minuts de començar el partit les locals van marcar l’1-0, però les nostres noies van aconseguir empatar amb gol d’Ainara. Les colomenques van demostrar que també saben jugar a futbol i van posar nervioses al rival que va començar a posar-se nerviós veient que no arribava el 2-1 fins al segon quart.

Amb molt d’esforç i treball la Grama va tenir ocasions per l’empat però finalment la punteria local seria mortal deixant un 4-1 al final del tercer quart. Tot i així, arribaria el 4-2, obra d’Ainara, que donaria de nou esperances a la Fundació. Malauradament el Vilassar de nou aconseguiria afinar la punteria i marcar dos gols més.

Resultado abultado, 6-2, pero pese a eso las chicas de Jordi Pérez plantaron cara y trabajaron mucho ante un Vilassar de Mar con muchas jugadoras infantiles y pocas alevines, un rival de último año complicado.

A los dos minutos de empezar el partido las locales marcaron el 1-0, pero nuestras chicas consiguieron empatar con gol de Ainara. Las colomenses demostraron que también saben jugar a fútbol y pusieron nerviosas al rival que empezó a ponerse nervioso viendo que no llegaba el 2-1 hasta el segundo cuarto.

Con mucho esfuerzo y trabajo la Grama tuvo ocasiones para el empate pero finalmente la puntería local sería mortal dejando un 4-1 al final del tercer cuarto. Aún así, llegaría el 4-2, obra de Ainara, que daría de nuevo esperanzas a la Fundació. Desgraciadamente el Vilassar de nuevo conseguiría afinar la puntería y marcar dos goles más.