L’Infantil-Aleví va guanyar al Nou Municipal

Victòria de l’Infantil-Aleví de Jordi Pérez per 2-0 davant la UD Cirera B per ampliar la bona ratxa.

Les nostres noies van estar perfectament col·locades i concentrades al camp. Van aconseguir mantenir la porteria a zero gràcies a una molt forta i segura defensa. Mónica Martínez i Ainara van marcar els dos gols de la Fundació a la primera part.

A la segona meitat la pressió al mig camp i la seguretat amb què les locals frenaven l’atac rival van ser claus perquè mantinguessin l’avantatge. La Grama va tenir alguna oportunitat per ampliar el resultat amb jugades de bona circulació de la pilota i creació d’espai però aquesta vegada van tenir més efectivitat i menys ocasions de gol.

infal

Victoria del Infantil-Alevín de Jordi Pérez por 2-0 ante la UD Cirera B para ampliar la buena racha.

Nuestras chicas estuvieron perfectamente colocadas y concentradas en el campo. Consiguieron mantener la portería a cero gracias a una muy fuerte y segura defensa. Mónica Martínez y Ainara marcaron los dos goles de la Fundació en la primera parte.

En la segunda mitad la presión en medio campo y la seguridad con la que las locales frenaban el ataque rival fueron claves para que mantuvieran la ventaja. La Grama tuvo alguna oportunidad para ampliar el resultado con jugadas de buena circulación del balón y creación de espacio pero esta vez tuvieron más efectividad y menos ocasiones de gol.