L’Infantil-Aleví va guanyar a un complicat Sants

Gran partit de les nostres noies que van vèncer a un rival de la part alta de la taula. El Sants s’hagués col·locat en primera posició guanyant però es van topar amb l’Infantil-Aleví de la FE Grama que va guanyar 2-4.

En un camp molt petit on era difícil poder jugar amb la pilota la Grama va fer que funcionarà el seu plantejament destructiu i van aprofitar tots els serveis de banda i cantonada per marcar quatre gols. Elba va avançar a les de Jordi Pérez però el Sants seria capaç de donar-li la volta al marcador.

Davant l’adversitat les colomenques van seguir treballant i abans del descans Alba empataria. Després d’una injecció de motivació, en l’últim quart, en tan sols 2 minuts van arribar dos gols més (Angela i Ainara) amb pilota aèria des servei de banda que els donava tres punts vitals per seguir a la part alta de la classificació.

Jordi Pérez: «No se’ls pot demanar més a les nostres noies: no hi ha paraules per descriure el treball, esforç, disciplina i valors que han demostrat. Maria espectacular a la porteria parant l’imparable. Carmen i Mónica en defensa contundents i segures. Elba bloquejant el seu mig camp i espectacular en pilota aèria. Andrea, impecable en la seva tasca defensiva anul·lant a la millor de les oponents. Alba disciplinada i amb gran esforç i treball que també ha marcat en pilota aèria. Ainara ens ha delectat amb un gran gol de volea. I Angela amb un impressionant treball de davantera, tant pressionant al rival com defensant quan l’equip ho ha necessitat. «

infal

Gran partido de nuestras chicas que vencieron a un rival de la parte alta de la tabla. El Sants se hubiera colocado en primera posición ganan pero se toparon con el Infantil-Alevín de la FE Grama que ganó 2-4.

En un campo muy pequeño donde era difícil poder jugar con el balón la Grama hizo que funcionará su planteamiento destructivo y aprovecharon todos los saques de banda y esquina para marcar cuatro goles. Elba adelantó a las de Jordi Pérez pero el Sants seria capaz de darle la vuelta al marcador.

Ante la adversidad las colomenses siguieron trabajando y antes del descanso Alba empataría. Después de una inyección de motivación, en el último cuarto, en tan solo 2 minutos llegaron dos goles (Angela y Ainara) más con balón aéreo desde saque de banda que les daba tres puntos vitales para seguir en la parte alta de la clasificación.

 Jordi Pérez: «No se les puede pedir más a nuestras chicas: no hay palabras para describir el trabajo, esfuerzo, disciplina y valores que han demostrado. María espectacular en la portería parando lo imparable. Carmen y Mónica en defensa contundentes y seguras. Elba bloqueando su medio campo y espectacular en balón aéreo. Andrea, impecable en su labor defensiva anulando a la mejor de las oponentes. Alba disciplinada y con gran esfuerzo y trabajo que también ha marcado en balón aéreo. Ainara nos ha deleitado con un gran gol de bolea.  Y Angela con un impresionante trabajo de delantera, tanto presionando al rival como defendiendo cuando el equipo lo ha necesitado.»