L’Infantil-Aleví juga a Montigalà i l’Aleví-Benjamí a Oliveras

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

L’equip dirigit per Rubén David Hernández té partit dissabte a les 12 hores al Camp Municipal de Badalona. S’enfronten al CE Seagull, amb set punts menys que les nostres noies i en una mala dinàmica. Vital guanyar per seguir en la lluita per la tercera plaça.

El equipo dirigido por Rubén David Hernández tiene partido el sábado a las 12 horas en el Camp Municipal de Badalona. Se enfrentan al CE Seagull, con siete puntos menos que nuestras chicas y en una mala dinámica. Vital ganar para seguir en la pelea por la tercera plaza.

Jornada de descans per al Juvenil-Cadet.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Peréz juguen dissabte a Les Oliveres a les 11:30 hores. El rival d’aquesta setmana serà el Masnou At., segon de la lliga però dels últims 4 partits només ha guanyat 1. Gran partit entre equips empatats a punts, lluita per la segona posició de la taula.

Las chicas de Jordi Peréz juegan el sábado en Les Oliveres a las 11:30 horas. El rival de esta semana será el Masnou At., segundo de la liga pero de los últimos 4 partidos sólo ha ganado 1. Partidazo entre equipos empatados a puntos, lucha por la segunda posición de la tabla.