L’Infantil Aleví FEGrama va ser remuntat pel Cerdanyola

L’Infantil Aleví FEGrama de Joshua Domínguez i Miriam Gómez no va poder portar-se cap punt del camp del Cerdanyola del Vallès. 5-3 va ser el resultat final de l’encontre.

Maia Jiménez en el minut 3 i en el 10 posaria a les noies de la Fundació Esportiva Grama amb un 0-2. Malauradament el conjunt local va despertar i acabaria donant-li la volta fins arribar al 5-2; Mariona va marcar l’últim gol colomenc.

La setmana que ve tornaran a jugar fora de casa, aquesta vegada davant les últimes, CE Vacarisses; dissabte a les 09:30 hores.

fichateccerdanyola53inffem

fundacio grama santa coloma

fundacio grama santa coloma

El Infantil Alevín FEGrama de Joshua Domínguez y Miriam Gómez no pudieron traerse ningún punto del campo del Cerdanyola del Vallès. 5-3 fue el resultado final del encuentro.

Maia Jiménez en el minuto 3 y en el 10 pondría a las chicas de la Fundació Esportiva Grama con un 0-2. Desgraciadamente el conjunto local despertó y acabaría dandóle la vuelta hasta llegar al 5-2; Mariona marcó el último gol colomense.

La semana que viene volverán a jugar fuera de casa, esta vez ante las últimas, CE Vacarisses; el sábado a las 09:30 horas.

Resultats Classificació