Cinquena victòria consecutiva per a l’equip dirigit per Dani Rosa que seguirà una setmana més a la primera posició de la Lliga. Aquesta vegada al Nou Municipal de Santa Coloma l’Infantil A va guanyar 2-0 al CF Alzamora B.

Partit complicat contra un equip ben posat enrere, amb molta gent i tancant molt bé totes les línies. A la primera part els colomencs van arribar a fallar moltes oportunitats clares de gol, no eren capaços de marcar arribant a fallar fins i tot un penal.

I en els últims 20 minuts la insistència acabaria donant els seus fruits amb gols de jugadors de refresc. Josep Benito i Alejandro Casado van donar els tres punts al seu equip.

FOTOS DEL PARTIT: https://plus.google.com/u/0/photos/114910583159723277693/albums/6222509198868701169

infa1516

Quinta victoria consecutiva para el equipo dirigido por Dani Rosa que seguirá una semana más en la primera posición de la Liga. Esta vez en el Nou Municipal de Santa Coloma el Infantil A ganó 2-0 al CF Alzamora B.

Partido complicado contra un equipo bien puesto atrás, con mucha gente y cerrando muy bien todas las líneas. En la primera parte los colomenses llegaron a fallar muchas oportunidades claras de gol, no eran capaces de marcar llegando a fallar incluso un penalti.

Y en los últimos 20 minutos la insistencia acabaría dando sus frutos con goles de jugadores de refresco. Josep Benito y Alejandro Casado dieron los tres puntos a su equipo.

Por admin