El Municipal del Guinardó va ser la seu d’un dels partits més complets del nostre Infantil A en tota la temporada. L’equip entrenat per Rubén Blanco va guanyar per la mínima, 0-1, davant el FC Martinenc. El rival d’aquest cap de setmana es tractava d’un equip de meitat de taula i després de la victòria blava l’equip es posa a quatre punts d’ells.

Des del principi del partit, les consignes semblaven clares, pressió asfixiant sobre el portador de la pilota perquè el rival no pogués jugar amb tranquil·litat i posar el forrellat a l’estrella local amb un bon sistema d’ajudes i cobertures. A més, un cop es tenia la possessió, intentar ser agressius de cara a la porteria local, buscant el gol de tirs des de fora de l’àrea, arribant per ambdues bandes, a pilota aturada o filtrant passis a l’esquena de la defensa.

Amb aquestes premisses es va jugar pràcticament tota la primera part en el camp dels locals però sense tenir ni encert, ni contundència, ni efectivitat de cara al marc rival. A la segona part, més del mateix, fins que una bona combinació entre diversos jugadors de la FEGrama va acabar amb una excel·lent vaselina d’Alex Amelunge que es va convertir en el 0-1.

D’aquí fins al final, cor local i força i garra visitant. Els dos, conscients dels que es jugaven, no van deixar res d’energia en els seus dipòsits. Tres punts d’or que es van portar els nois de Santa Coloma per casa i que fa encarar el futur amb més energia i confiança en si mateixos.

Rubén Blanco (entrenador): «Aquests tres punts ens alliberen una mica de la pressió però no ens han de fer oblidar on som. Tant de bo, quan acabin els trenta partits de Lliga, el futbol col·loqui a aquest grup de nois al lloc de la classificació que mereixen. La setmana que ve juguem contra el líder invicte, lluitarem per ser els primers a derrotar-los.»

infA020315

El Municipal de Guinardó fue la sede de uno de los partidos más completos de nuestro Infantil A en toda la temporada. El equipo entrenado por Rubén Blanco ganó por la mínima, 0-1, ante el FC Martinenc. El rival de este fin de semana se trataba de un equipo de mitad de tabla y tras la victoria azulona el equipo se pone a cuatro puntos de ellos.

Desde el principio del partido, las consignas parecían claras, presión asfixiante sobre el portador del balón para que el rival no pudiera jugar con tranquilidad y poner el cerrojo a la estrella local con un buen sistema de ayudas y coberturas. Además, una vez se tenía la posesión, intentar ser agresivos de cara a la meta local, buscando el gol desde tiros desde fuera del área, llegando por ambas bandas, a balón parado o filtrando pases a la espalda de la defensa.

Con esas premisas se jugó prácticamente toda la primera parte en el campo de los locales pero sin tener ni acierto, ni contundencia, ni efectividad de cara al marco rival. En la segunda parte, más de lo mismo, hasta que una buena combinación entre varios jugadores de la FEGrama acabó con una excelente vaselina de Alex Amelunge que se convirtió en el 0-1.

De ahí hasta el final, corazón local y fuerza y garra visitante. Los dos, conscientes de los que se jugaban, no dejaron nada de energía en sus depósitos. Tres puntos de oro que se trajeron los chicos de Santa Coloma para casa y que hace encarar el futuro con más energía y confianza en sí mismos.

Rubén Blanco (entrenador): «Estos tres puntos nos liberan un poco de la presión pero no nos deben hacer olvidar dónde estamos. Ojalá, cuando acaben los treinta partidos de Liga, el fútbol coloque a este grupo de chicos en el lugar de la clasificación que merecen. La semana que viene jugamos contra el líder invicto, lucharemos por ser los primeros en derrotarlos.»

Por admin