En paraules del míster: «Avui va ser un partit on tots han estat MVP». L’Infantil A es va enfrontar a la Penya Barcelonista Cinc Copes, tercer classificat, rival directe i victòria important per 3-1.

El líder de la lliga segueix lluitant per l’ascens a Preferent i aquesta vegada va tenir un rival que no li va deixar jugar gairebé. Als dos minuts de joc Javi Justes avançava a la Fundació i en l’últim segon empatava l’equip visitant.

A la segona meitat gràcies als canvis els locals van poder resoldre un partit molt complicat. Javi Justes va tornar a posar per davant a l’Infantil A i Jordi Lozano tancava la victòria.

Foto: Jordi Lozano
Foto: Jordi Lozano

En palabras del míster: «Hoy fue un partido donde todos han sido MVP». El Infantil A se enfrentó a la Penya Barcelonista Cinc Copes, tercer clasificado, rival directo y victoria importante por 3-1.

El líder de la liga sigue luchando por el ascenso a Preferente y esta vez tuvo un rival que no le dejo jugar casi. A los dos minutos de juego Javi Justes adelantaba a la Fundació y en el último segundo empataba el equipo visitante.

En la segunda mitad gracias a los cambios los locales pudieron resolver un partido muy complicado. Javi Justes volvió a poner por delante al Infantil A y Jordi Lozano cerraba la victoria.

Por admin