Diumenge l’Infantil A va guanyar 0-2 al Complex Esportiu Can Dragó al CF Alzamora B.

Partit difícil per als colomencs que no van estar encertats amb les passades i no van finalitzar les oportunitats que van tenir fins a l’últim minut de la primera meitat quan l’àrbitre xiulava un clar penal, i així arribava el 0-1. A la segona meitat va seguir la mateixa insistència de la Grama però fent combinacions molt pel centre en comptes d’entrar per banda.

El segon gol de la Fundació arribaria per donar tranquil·litat en un partit on els va faltar finalitzar millor les ocasions de gol per retallar gols amb el líder de la lliga.

Infantil A 1516

El domingo el Infantil A ganó 0-2 en el Complex Esportiu Can Dragó al CF Alzamora B.

Partido difícil para los colomenses que no estuvieron acertados con los pases y no finalizaron las oportunidades que tuvieron hasta el último minuto de la primera mitad cuando el árbitro pitaba un claro penalti, y así llegaba el 0-1. En la segunda mitad siguió la misma insistencia de la Grama pero haciendo combinaciones muy por el centro en vez de entrar por banda.

El segundo gol de la Fundació llegaría para dar tranquilidad en un partido donde les faltó finalizar mejor las ocasiones de gol para recortar goles con el líder de la liga.

Por admin