La setmana passada va arribar la victòria de l’Infantil «A» que trenca la mala ratxa de tres derrotes consecutives una cosa important de cara a la salvació de la categoria de Preferent Infantil. Aquest diumenge hi haurà d’omplir el Nou Municipal i donar suport al nostre equip ja que necessitaran la força de l’afició per enfrontar-se al líder invicte de la lliga.

A les 16:15 hores la Fundació s’enfrontarà al Cornellà «B» que porta 13 victòries i 5 empats en lliga, segueix invicte, i en el partit de la primera volta van guanyar 3-1. Els nostres nois sortiran a competir i donar-ho tot per donar la sorpresa i ser el primer equip que vaig guanyar a l’equip de Cornellà.

CADET AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

La semana pasada llegó la victoria del Infantil «A» que rompe la mala racha de tres derrotas consecutivas algo importante de cara a la salvación de la categoría de Preferente Infantil. Esta domingo habrá que llenar el Nou Municipal y apoyar a nuestro equipo ya que necesitarán la fuerza de la afición para enfrentarse al líder invicto de la liga.

A las 16:15 horas la Fundació se enfrentará al Cornellà «B» que lleva 13 victorias y 5 empates en liga, sigue invicto, y en el partido de la primera vuelta ganaron 3-1. Nuestros chicos saldrán a competir y darlo todo para dar la sorpresa y ser el primer equipo que gané al equipo de Cornellà.

Por admin