Els nois dirigits per Rubén Blanco van poder aconseguir un punt molt important a dos minuts del final (3-3). L’Infantil «A» s’enfrontava dissabte al Nou Municipal al Santa Eulàlia en la jornada 5 del grup 4 de Preferent.

L’equip visitant va sortir al camp molt fort a la recerca del primer gol; els locals poc a poc anaven despertant. Estàvem veient uns primers minuts de molt pocs trets i molta possessió per al Santa Eulàlia. Si arribava un gol tot feia indicar que seria visitant però en una contra Joel Ruz marcava el 1-0 després de regirar-molt bé dins de l’àrea.

Poc li duraria l’alegria a l’equip ja que dos minuts després empataven els visitants i en la jugada següent es posaven per davant (1-2). Els matalassers estaven sent millors però a poc del descans encaixaven l’empat; córner, refusa la defensa i el rebuig li cau a Pau que des de fora de l’àrea marcava el 2-2.

La segona meitat va tenir el mateix guió fins que va arribar el 2-3 ja que a partir d’aquest moment va ser la Fundació Esportiva Grama qui començaria a dominar i tenir ocasions, una pilota al pal evitava el gol, ia dos del final Sergio Serrano marcava un golàs de falta directa. En el temps extra va poder arribar el 4-3 però al final un empat just.

El proper diumenge 9 de novembre visiten el camp Meiland-Col·legi St.Joan a les 14 hores. El rival serà el Tecnofútbol, un dels forts.

Formació Infantil A FEG gràcies al pare Enric Boutin
Formació Infantil A FEG gràcies al pare Enric Boutin

fchatecfeginfantilsantaeulalia

feginfantilA santaeulalia

Los chicos entrenados por Rubén Blanco pudieron conseguir un punto muy importante a dos minutos del final. El Infantil «A» se enfrentaba el sábado en el Nou Municipal al Santa Eulàlia en la jornada 5 del Grupo 4 de Preferente.

El equipo visitante salió al campo muy fuerte en busca del primer gol; los locales poco a poco iban despertando. Estabamos viendo unos primeros minutos de muy pocos disparos y mucha posesión para el Santa Eulàlia. Si llegaba un gol todo hacía indicar que sería visitante pero en una contra Joel Ruz marcaba el 1-0 tras revolverse muy bien dentro del área.

Poco le duraría la alegría al equipo pues dos minutos después empataban los visitantes y en la jugada siguiente se ponían por delante (1-2). Los rojiblancos estaban siendo mejores pero a poco del descanso encajaban el empate; saque de esquina, despeja la defensa y el rechace le cae a Pau que desde fuera del área marcaba el 2-2.

La segunda mitad tuvo el mismo guión hasta que llegó el 2-3 pues a partir de ese momento fue la Fundació Esportiva Grama quién empezaría a dominar y tener ocasiones, un balón al palo evitaba el gol, y a dos del final Sergio Serrano marcaba un golazo de falta directa. En el tiempo extra pudo llegar el 4-3 pero al final un empate justo.

El próximo domingo 9 de noviembre visitan el campo Meiland-Col·legi St.Joan a las 14 horas. El rival será el Tecnofútbol, uno de los fuertes.

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628981&CodGrupo=19653097&CodTemporada=10&CodJornada=2″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18492148&codcompeticion=18473300″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin