Per segon any consecutiu el primer equip de la Fundació Esportiva Grama visitarà el Municipal de Cabrils. La temporada passada a Quarta Catalana l’equip va aconseguir guanyar 0-2 en un camp molt complicat.

Ara a Tercera Catalana el CE Cabrils és quart amb 24 punts, un menys que els colomencs. Com a locals ha aconseguit 3 victòries, 2 empats i en l’últim partit jugat a casa van perdre 1-4 davant el líder de la categoria (CF Argentona).

Dissabte a les 18:15 hores arribarà el partit de la jornada 13; un partit vital de cara a la lluita per l’ascens. S’espera un partit molt igualat i emocionant entre quart i segon classificat. A més serà un duel de golejadors, el pitxitxi del grup és el davanter local Ricard Canela amb 14 gols (2 de penal) i en el nostre costat estarà José Mora que en cinc partits porta 8 gols (quart de la taula de golejadors).

11FEGEMPENTA

Por segundo año consecutivo el primer equipo de la Fundació Esportiva Grama visitará el Municipal de Cabrils. La temporada pasada en Cuarta Catalana el equipo consiguió ganar 0-2 en un campo muy complicado.

Ahora en Tercera Catalana el CE Cabrils es cuarto con 24 puntos, uno menos que los colomenses. Como locales ha conseguido 3 victorias, 2 empates y en el último partido jugado en casa perdieron 1-4 ante el líder de la categoría (CF Argentona).

El sábado a las 18:15 horas llegará el partido de la jornada 13; un partido vital de cara a la lucha por el ascenso. Se espera un partido muy igualado y emocionante entre cuarto y segundo clasificado. Además será un duelo de goleadores, el pichichi del grupo es el delantero local Ricard Canela con 14 goles (2 de penalti) y en nuestro lado estará José Mora que en cinco partidos lleva 8 goles (cuarto de la tabla de goleadores).

Por admin