L’Amateur Femení li va endossar un ‘set’ al Sant Fost

Al Municipal Sant Fost Campsentelles el Femení de la Grama va guanyar 0-6 a la UE Sant Fost. Amb moltes baixes, sense possibilitat de canvis, van tirar endavant un gran partit per seguir a la part alta de la lliga.

Partidàs de les 11 noies de l’Amateur Femení de la FE Grama, destacant la bona actuació de Natàlia a porteria, en defensa a Vanessa i Tania, i a la parcel·la atacant a Altmann, Lucia i Jenny. Les colomenques van aguantar el joc físic de les rivals i van aconseguir avançar-se al marcador al minut 25 per mitjà de Jenny.

Abans del descans, al 40, Altmann va marcar el 0-2 que va matar al Sant Fost. Sense canvis la Fundació va seguir jugant a bon ritme i així van aconseguir ampliar l’avantatge amb gols de Lucia, Altmann, Jenny i un en pròpia porta.

Van jugar: Natalia (P); Paula, Tania, Vanessa, Marina, Terrés, Abad, Altmann, Jenny, Lucia i Judith.

Dani Molina: «Veig que les noies estan molt compromeses, estic molt content amb la seva actitud i entrega, així com la predisposició que tenen amb el cos tècnic.»

feme

En el Municipal Sant Fost Campsentelles el Femenino de la Grama ganó 0-6 a la UE Sant Fost. Con muchas bajas, sin posibilidad de cambios, sacaron adelante un gran partido para seguir en la parte alta de la liga.

Partidazo de las 11 chicas del Amateur Femenino de la FE Grama, destacando la buena actuación de Natalia en portería, en defensa a Vanessa y Tania y en la parcela atacante a Altmann, Lucia y Jenny. Las colomenses aguantaron el juego físico de las rivales y consiguieron adelantarse en el marcador en el minuto 25 por medio de Jenny.

Antes del descanso, en el 40, Altmann marcó el 0-2 que mató al Sant Fost. Sin cambios la Fundació siguió jugando a buen ritmo y así consiguieron ampliar la ventaja con goles de Lucia, Altmann, Jenny y uno en propia puerta.

Jugaron: Natalia (P); Paula, Tania, Vanessa, Marina, Terrés, Abad, Altmann, Jenny, Lucia y Judith.

Dani Molina: «Veo que las chicas están muy comprometidas, estoy muy contento con su actitud y entrega, así como la predisposición que tienen con el cuerpo técnico.»