Al Nou Any 2015, la Fundació Grama viatjarà al Municipal Can Batlle de Dosrius, antepenúltim amb només 6 punts, el dissabte 10 de gener des de les 16 hores.

L’equip amateur de la Fundació Esportiva Grama ho farà per tornar a liderar el Grup 6 de Quarta Catalana on es troba empatat a punts amb el Cabrera i perseguit també per La Salut Pere Gol a només tres punts i l’Arrabal Gramanet a cinc.

Si en l’últim partit el conjunt de Santa Coloma es va acomiadar de 2014 amb una golejada a casa del cuer, el Unificació Badalona Sud, per 0-9, ara haurà de seguir fent el mateix en aquesta segona meitat de lliga en 2015.

En aquest propera jornada, el conjunt dirigit per Ramón Carranza es mesurarà com a segon equip més golejador, amb 45 gols, davant l’equip més golejat, amb 58 gols en contra.

Següent partit contra el colíder: el Cabrera, a Santa Coloma

Encara que els nostres jugadors FEGrama segur que no baixaran la guàrdia i desplegaran tota la seva intensitat com l’exerceixen en tots i cadascun dels seus pardidos, en la següent jornada del 18 de gener ens enfrontarem en el major duel de 2015: serà davant l’immediat perseguidor, el Cabrera, al Nou Municipal de Santa Coloma.

Aquestes dues pròximes jornades marcaran i molt la part alta de la classificació d’aquest grup 6 on serà vital mantenir amb serenitat i el cap fred per realitzar el nostre joc per així, com fins ara, arribaran els resultats positius per a la Fundació Grama.

AMATEURFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

En el Nuevo Año 2015, la Fundació Grama viajará al Municipal Can Batlle de Dosrius, antepenúltimo con solo 6 puntos, el sábado 10 de enero desde las 16 horas.

El equipo amateur de la Fundació Esportiva Grama lo hará para volver a liderar el Grupo 6 de Cuarta Catalana donde se encuentra empatado a puntos con el Cabrera y perseguido también por La Salut Pere Gol a solo tres puntos y el Arrabal Gramanet a cinco.

Si en el último partido el conjunto de Santa Coloma se despidió de 2014 con una goleada en casa del colista, el Unificación Badalona Sur, por 0-9, ahora deberá seguir haciendo lo propio en esta segunda mitad de liga en 2015.

En este próximo encuentro, el conjunto dirigido por Ramón Carranza se medirá como segundo equipo más goleador, con 45 tantos, ante el equipo más goleado, con 58 goles en contra.

Siguiente partido contra el colíder: el Cabrera, en Santa Coloma

Aunque nuestros jugadores FEGrama seguro que no bajarán la guardia y desplegarán toda su intensidad como la ejercen en todos y cada uno de sus pardidos, en la siguiente jornada del 18 de enero nos enfrentaremos en el mayor duelo de 2015: será ante el inmediato perseguidor, el Cabrera, en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Estas dos próximas jornadas marcarán y mucho la parte alta de la clasificación de este grupo 6 donde será vital mantenernos con serenidad y la cabeza fría para realizar nuestro juego para así, como hasta ahora, llegarán los resultados positivos para la Fundació Grama.

ramon carranza,fundacio grama,santa coloma
ramon carranza,fundacio grama,santa coloma

[divider] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=971036″ target=»blank» ]

Resultats [/button] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin