Diumenge al matí al Nou Municipal de Santa Coloma van viure la primera derrota de la temporada de l’equip amateur de la Fundació Esportiva Grama. Els nois dirigits per Ramón Carranza van perdre 1-2 davant el Roma Sports At.

No portàvem ni un minut de joc quan va arribar la primera aproximació perillosa de l’equip blau. La primera gran ocasió la va tenir Sato al minut 10 de partit. Els locals tocaven, eren amos del partit i sense pressa però sense pausa s’acostaven i buscaven obrir la llauna. Al minut 15 De La Rica de cap enviava la pilota fregant el travesser, després d’un gran centre de Carlos Balcarreras i una gran jugada d’Albert.

Tot semblava indicar que arribaria aviat l’1-0 però una passada al buit trencava la defensa local i José sol davant el porter marcava el 0-1. Sis minuts després un altre tir del 9 visitant feia estirar a Fran per fer una gran aturada. Al minut 31, després de deu minuts sense aconseguir acostar-se a l’arc contrari, Balcarreras enviava dalt un tret en l’un contra un.

La insistència local va ser tanta que al minut 42 Kevin tirava des de la frontal i Matutano desviava la pilota al fons de la xarxa. L’1-1 no es mouria gràcies a una gran parada de Fran que salvava al seu equip en un un contra un del 9 del Roma Sports. Després del pas per vestidors la primera jugada d’atac seria per a l’equip badaloní, José tornava a enxampar la defensa local que li acabaria fent caure dins l’àrea.

Penal clar que el mateix José marcaria (min.51, 1-2). La Fundació a partir d’aquest moment es faria completament la propietària de la pilota, dominava i acumulava ocasions: Cristián, Balcarreras o Daniel s’estrellarían amb el porter local; a Moha se li marxaria un xut creuat fregant el pal. Fins a l’últim minut van lluitar i van donar tot però no van poder evitar encaixar la primera derrota de la temporada.

D’aquí a dues setmanes es tornaran a enfrontar a un club de Badalona, aquesta vegada a la Unificació Badalona Sud, el diumenge 14 de desembre a les 17:00 de la tarda.

fichatec12romasportsat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El domingo por la mañana en el Nou Municipal de Santa Coloma vivimos la primera derrota de la temporada del equipo amateur de la Fundació Esportiva Grama. Los chicos dirigidos por Ramón Carranza perdieron 1-2 ante el Roma Sports At.

No llevábamos ni un minuto de juego cuando llegó la primera aproximación peligrosa del equipo azul. La primera gran ocasión la tuvo Sato en el minuto 10 de partido. Los locales tocaban, eran dueños del encuentro y sin prisa pero sin pausa se acercaban y buscaban abrir la lata. En el minuto 15 De La Rica de cabeza enviaba el balón rozando el larguero, tras un gran centro de Carlos Balcarreras y una gran jugada de Albert.

Todo parecía indicar que llegaría pronto el 1-0 pero un pase al hueco rompía la defensa local y José solo ante el portero marcaba el 0-1. Seis minutos después otro tiro del 9 visitante hacía tener que estirarse a Fran para hacer una gran parada. En el minuto 31, tras diez minutos sin conseguir acercarse al arco contrario, Balcarreras enviaba arriba un tiro en el uno contra uno.

La insistencia local fue tanta que en el minuto 42 Kevin tiraba desde la frontal y Matutano desviaba el balón al fondo de la red. El 1-1 no se movería gracias a un paradón de Fran que salvaba a su equipo en un uno contra uno del 9 del Roma Sports. Tras el paso por vestuarios la primera jugada de ataque sería para el equipo badalonense, José volvía a pillar a la defensa local que le acabaría derribando dentro del área.

Penalti claro que el mismo José marcaría (min.51, 1-2). La Fundació a partir de ese momento se haría completamente la dueña de la pelota, dominaba y acumulaba ocasiones: Cristián, Balcarreras o Daniel se estrellarían con el portero local; a Moha se le marcharía un tiro cruzado rozando el palo. Hasta el último minuto lucharon y dieron todo pero no pudieron evitar encajar la primera derrota de la temporada.

Dentro de dos semanas se volverán a enfrentar a un club de Badalona, esta vez a la Unificació Badalona Sud, el domingo 14 de diciembre a las 17:00 de la tarde.

[divider] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=971036″ target=»blank» ]

Resultats [/button] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin