Primer contra segon, empatats a 15 punts amb 5 de 5 victòries i ara un empat entre ells que deixa la classificació molt estreta encara que quedés palpable la superioritat local al partit. L’Amateur de la Fundació Grama ho va tenir a les seves mans contra el Cabrils al Nou Municipal de Santa Coloma però finalment va haver-hi repart de punts (0-0).

El partit començava amb un minut de silenci demandat pel Cabrils on els de Santa Coloma van arribar més i amb més intenció de canviar el marcador com el primer avís de la FEGrama per part de Moha que frega el pal esquerre en el minut 9.

Al minut 15 seria Santi De La Rica qui provaria amb assistència de David però també va marxar lluny dels tres pals.

Fins al minut 22 el Cabrils no va arribar a la porteria de Fran Puig amb un xut a porta mentre el nostre jugador Moha estava tombat per una possible falta a la gespa.

La trobada va disposar de més ocasions per la Fundació Grama però on la més clara va arribar en el temps afegit amb un penal errat en el 93.

Com explica el nostre míster, Ramon Carranza: «Partit desgraciat on no ha volgut entrar la pilota. Un rival seriós i ben plantat encara que no ens ha creat gairebé ocasions. Moltes arribades per la nostra part tot i que no aconseguim transformar cap, fins i tot un penal a favor en el minut 93 amb el partit acabat. 1r punxada encara 1 punt que ens fa seguir líders invictes. «

Per a la jornada 8, els jugadors de la FEGrama es desplaçaran al Municipal de Premià de Dalt, dotzè amb només 3 punts, el proper dissabte 8 de novembre des de les 16 hores.

Primero contra segundo, empatados a 15 puntos con 5 de 5 victorias y ahora un empate entre ellos que deja la clasificación muy estrecha aunque quedara palpable la superioridad local en el juego. El Amateur de la Fundación Grama lo tuvo en sus manos contra el Cabrils en el Nou Municipal de Santa Coloma pero finalmente hubo reparto de puntos (0-0).

El partido comenzaba con un minuto de silencio demandado por Cabrils donde los de Santa Coloma llegaron más y con más intención de cambiar el marcador como el primer aviso de la FEGrama por parte de Moha que roza el poste izquierdo en el minuto 9.

En el minuto 15 sería Santi De La Rica quien probaría con asistencia de David pero también se fue lejos de los tres palos.

Hasta el minuto 22 el Cabrils no llegó a la portería de Fran Puig con un tiro a puerta mientras nuestro jugador Moha estaba tumbado por una posible falta en el césped.

El encuentro dispuso de más ocasiones por la Fundación Grama pero donde la más clara llegó en el tiempo añadido con un penalti errado en el 93.

Como explica nuestro míster, Ramon Carranza: «Partido desgraciado donde no ha querido entrar la pelota. Un rival serio y bien plantado aunque no nos ha creado casi ocasiones. Muchas llegadas por nuestra parte aunque no conseguimos transformar cabeza, hasta y todo un penalti a favor en el minuto 93 con el partido terminado. 1º pinchazo aunque 1 punto que nos hace seguir líderes invictos. «

Para la jornada 8, los jugadores de la FEGrama se desplazarán en el Municipal de Premià de Dalt, duodécimo con sólo 3 puntos, el próximo sábado 8 de noviembre desde las 16 horas.

 Alé Grama!

Amateur,FEG,senior ,fundacio grama, santa coloma,Cabrils , @chemacarva
Amateur,FEG,senior ,fundacio grama, santa coloma,Cabrils , @chemacarva
senior ,fundacio grama, santa coloma
senior ,fundacio grama, santa coloma

fich

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=971036″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin