Os dur de rosegar el que se li presentava a la Fundació Esportiva Grama, en la seva categoria d’Aleví H. Al Municipal de Les Oliveres arribava l’UB Catalonia «D», segon classificat invicte i a un sol punt del líder de la lliga. La diferència en la taula classificatòria era i és abismal, i malauradament el marcador va ser molt ampli.

Al final del primer quart el marcador només era de 0-1 i al descans el marcador era de tan sols 0-3. La diferència de gols va pujar molt a l’encaixar l’equip fins a quatre gols més. Al final 0-9 al marcador que trenca una ratxa de tres partits seguits sense perdre.

L’equip d’Àlvaro Heredero la propera jornada tornarà a tenir al davant un os dur de rosegar ja que jugaran al camp del líder de la lliga, l’Escola de Futbol Premier Barcelona «B».

ALEVÍ H,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Hueso duro de roer el que se le presentaba a la Fundació Esportiva Grama, en su categoría de Alevín H. Al Municipal de Las Oliveras llegaba la UB Catalonia «D», segundo clasificado invicto y a un solo punto del líder de la liga. La diferencia en la tabla clasificatoria era y es abismal, y desgraciadamente el marcador fue muy amplio.

Al final del primer cuarto el marcador solo era de 0-1 y al descanso el marcador era de tan solo 0-3. La diferencia de goles subió mucho al encajar el equipo hasta cuatro goles más. Al final 0-9 en el marcador que rompe una racha de tres partidos seguidos sin perder.

El equipo de Àlvaro Heredero la próxima jornada volverá a tener delante un hueso duro de roer ya que jugarán en el campo del líder de la liga, la Escola de Futbol Premier Barcelona «B».

Por admin