Segon partit consecutiu que l’Aleví «H» jugava fora de casa i idèntic resultat que la setmana passada, 3-4 aquest cop al Municipal Menorca-St. Martí de Provençals del CE Penya Barcelonista Barcino.

El primer quart l’equip local es va fer amb el control de la pilota, però sense grans ocasions de gol. En el segon quart la Fundació es va treure de sobre la pressió de l’equip local amb bones sortides de pilota des de la defensa. Raül López marcava el 0-1 després d’una assistència de Jean Paul. Aquest seria el resultat final de la primera part.

Després del descans el Barcino va empatar el partit, però un gran Raul López va encarrilar el partit amb el 1-2 i el 1-3. Víctor Jurado va marcar el 1-4 i va deixar el partit sentenciat; controlat en tot moment pels visitants que van veure com l’equip local s’acostava al marcador després perdonar clares ocasions de gol.

ALEVÍ H,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Segundo partido consecutivo que el Alevín «H» jugaba fuera de casa e idéntico resultado que la semana pasada, 3-4 esta vez en el Municipal Menorca-St. Martí de Provençals del CE Penya Barcelonista Barcino.

El primer cuarto el equipo local se hizo con el control de la pelota, pero sin grandes ocasiones de gol. En el segundo cuarto la Fundació se quito de encima la presión del equipo local con buenas salidas de balón desde  la defensa. Raúl López marcaba el 0-1 tras asistencia de Jean Paul. Este seria el resultado final de la primera parte.

Tras el descanso el Barcino empató el partido, pero un gran Raul López encarrilo el partido con el 1-2 y el 1-3. Víctor Jurado marco el 1-4 y dejo el partido sentenciado; controlado en todo momento por los visitantes que vieron como el equipo local se acercaba al marcador tras perdonar claras ocasiones de gol.

Por admin