L’Aleví H FEGrama va sumar la quarta derrota de la temporada després de perdre 1-5 al Municipal Les Oliveres davant la Fundació Privada CE Júpiter.

L’equip va sortir al camp amb molta força i intensitat i fruit d’això arribaria el primer gol al minut 2, Raúl López després d’un robatori a camp contrari definia de xut creuat. Malauradament sis minuts després Jean Paul es marcava en pròpia porta l’1-1. Després del gol de l’empat el partit va entrar en una dinàmica d’ocasions per als dos equips.

En el minut 29 el Júpiter es posaria per davant just després d’haver vist com la Fundació va poder posar-se 2-1, però els colomencs van perdonar i els de Barcelona no ho van fer. En el tercer quart el partit va estar molt igualat però tot i les ocasions no es mouria el marcador.

En l’últim quart en dues contres els visitants van marcar dos gols i l’equip es va enfonsar, els visitants es van créixer i van marcar un gol més. El proper dissabte a les 09:00 juguen al camp de CE La Salle Bonanova, un rival que porta tres derrotes seguides.

fichatecalefeg1-5fpjupiter

Alevin_H_FEG Fundacio Grama Santa COloma en jornada anterior contra BARCINO @chemacarva
Alevin_H_FEG Fundacio Grama Santa COloma en jornada anterior contra BARCINO @chemacarva

El Alevín H FEGrama sumó su cuarta derrota de la temporada tras perder 1-5 en el Municipal Les Oliveres davant la Fundació Privada CE Júpiter.

El equipo salió al campo con mucha fuerza e intensidad y fruto de eso llegaría el primer gol en el minuto 2, Raúl López tras un robo en campo contrario definía de tiro cruzado. Desgraciadamente seis minutos después Jean Paul se marcaba en propia puerta el 1-1. Tras el gol del empate el partido entró en una dinámica de ocasiones para los dos equipos.

En el minuto 29 el Júpiter se pondría por delante justo después de haber visto como la Fundació pudo haberse puesto 2-1, pero los colomenses perdonaron y los de Barcelona no lo hicieron. En el tercer cuarto el partido estuvo muy igualado pero pese a las ocasiones no se movería el marcador.

En el último cuarto en dos contras los visitantes marcaron dos goles y el equipo se vino abajo, los visitantes se crecieron y marcaron un gol más. El próximo sábado a las 09:00 juegan en el campo de CE La Salle Bonanova, un rival que lleva tres derrotas seguidas.

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19628998&CodGrupo=19976496&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19976496&codcompeticion=19628998″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin