L’Aleví «G» va perdre a Santa Coloma

Diumenge al Municipal Les Oliveres es van enfrontar dos equips de meitat de taula, duel entre rivals directes, i victòria per a l’equip visitant. El marcador final va ser d’1-4 per a la Montañesa davant nostre Aleví «G» que trenca la seva bona ratxa de quatre partits consecutius sense perdre.

Respecte i equilibri durant els primers compasos d’un partit, inicialment baix d’intensitat. La primera jugada de perill la protagonitzen els nostres nois, que a la sortida d’un corner fan amb una bona circulació de pilota i el xut final de l’Adri l’envia apurat a corner el porter visitant. La Montañesa amenaça amb corners i bandes llargues però no amb massa perill.

L’Uri fa una gran jugada individual on assisteix a l’Eric Puyo, però el seu xut es desviat pel porter. Nova ocasió per a l’Edu que s’escapa del seu marcador per velocitat, i colpeja amb intenció però el porter envia la pilota per sobre el travesser. Puyo ho torna a intentar amb un xut llunyà forçat pel rival, que surt molt desviat a la dreta de l’arc de la Montañesa.

alevgmontañesa020315

El segon quart comença amb una bona combinació de la Grama i l’Alejandro Rebollo acaba enviant la bimba al cos del porter. El quadre visitant comença a donar algun ensurt, aprofitant la sacada llarga del porter, que sempre ho fa buscant porta i intentant sorprendre a l’Iker que es mostra segur. Una pilota llarga a l’esquena de la defensa torna a trobar a un Iker que surt molt atent i resol el perill. Però és una ràpida jugada visitant, combinada amb una badada defensiva de la Grama, la que posa el 0-1 al marcador.

A base de contracops, el rival posa la directa i disposa de més oportunitats que desbarata un Iker força inspirat. Mica en mica, la Grama torna a agafar aire i el Javier Tarazaga pica una falta amb potència però massa centrada. Poc després la té molt clara Rebollo, que s’esmuny ràpid entre la defensa rival, i el seu xut es desviat pel porter al travesser i surt a corner. Però del que podia haver estat l’empat, en la seguent jugada la Montañesa s’aprofita d’un mal rebuig i passem al 0-2 just abans del descans.

Tornant de vestidors es fa evident que l’últim gol ha afectat moralment als ànims de la Grama. Una ocasió de gol ben tapada per l’Iker precedeix al 0-3 on el rival culmina una jugada amb el Javier Sánchez pel terra queixant-se d’un cop rebut. Malgrat tot, la Grama continua intentant-ho i l’Èric Lóriz en jugada personal envia un potent xut que fa petar la pilota al pal. Però novament es fa palesa la mala sort de la Grama, quan una passada del porter rival es aprofitada en possible fora de joc per a fer pujar el quart gol visitant.

alevgmonta021503

Durant l’últim periode la Montañesa, amb el resultat control·lat, va intentar adormir el partit i endurir-lo més encara a base de faltes que no van trobar mai alguna targeta més que merescuda per aturar-les. La Grama continua intentant maquillar el resultat i l’Alejandro Pina fa una bona passada a l’espai però el porter visitant s’avança i evita la rematada de l’Edu. Un llençament de falta picat pel Tarazaga, supera al porter però topa amb el travesser i la posterior rematada de l’Edu marxa alta.

Tot seguit, l’Iker també s’ha de lluir en una falta treta pels visitants. En una acció que Rebollo marxava sol cap a porta, és interceptat pel darrere i l’àrbitre marca penal però s’estalvia la targeta que podria ser directament d’expulsió. El mateix Rebollo transforma el penal fent el gol de l’honor per a la Grama.

En resum, un partit que s’escapa per la nefasta combinació de la poca fortuna amb les pilotes als pals i les errades que en moments puntuals han acabat condemnant a l’equip. S’ha d’afinar més la punteria per seguir vius dins del partit i poder lluitar fins al final pel resultat.

alevG020315

Domingo en el Municipal Los Olivos se enfrentaron dos equipos de mitad de tabla, duelo entre rivales directos, y victoria para el equipo visitante. El marcador final fue de 1-4 para la Montañesa delante nuestro Alevín «G» que rompe su buena racha de cuatro partidos consecutivos sin perder.

Respeto y equilibrio durante los primeros compases de un partido, inicialmente bajo de intensidad. La primera jugada de peligro la protagonizan nuestros chicos, que a la salida de un corner hacen con una buena circulación de balón y el disparo final de Adri lo envía apurado a corner el portero visitante. La Montañesa amenaza con corners y bandas largas pero no con demasiado peligro.

El Uri hace una gran jugada individual donde asiste a Eric Puyo, pero su disparo se desviado por el portero. Nueva ocasión para Edu que se escapa de su marcador por velocidad, y golpea con intención pero el portero envía la pelota por sobre el travesaño. Puyo lo vuelve a intentar con un disparo lejano forzado por el rival, que sale muy desviado a la derecha del arco de la Montañesa.

El segundo cuarto comienza con una buena combinación de la Grama y Alejandro Rebollo termina enviando el cuero al cuerpo del portero. El cuadro visitante empieza a dar algún susto, aprovechando el saque largo del portero, que siempre lo hace buscando puerta e intentando sorprender a Iker que se muestra seguro. Un balón largo a la espalda de la defensa vuelve a encontrar a un Iker que sale muy atento y resuelve el peligro. Pero es una rápida jugada visitante, combinada con un despiste defensivo de la Grama, la que pone el 0-1 en el marcador.

A base de contragolpes, el rival pone la directa y dispone de más oportunidades que desbarata un Iker fuerza inspirado. Poco a poco, la Grama vuelve a tomar aire y Javier Tarazaga pica una falta con potencia pero demasiado centrada. Poco después la tiene muy clara Rebollo, que se desliza rápido entre la defensa rival, y su disparo es desviado por el portero al larguero y sale a córner. Pero de lo que podía haber sido el empate, en la siguiente jugada la Montañesa se aprovecha de un mal rechazo y pasamos al 0-2 justo antes del descanso.

Volviendo de vestuarios se hace evidente que el último gol ha afectado moralmente a los ánimos de la Grama. Una ocasión de gol bien tapada por Iker precede al 0-3 donde el rival culmina una jugada con Javier Sánchez por el suelo quejándose de un golpe recibido. Sin embargo, la Grama sigue intentándolo y Eric Lóriz en jugada personal envía un potente disparo que chasquea la pelota al palo. Pero nuevamente se hace patente la mala suerte de la Grama, cuando un pase del portero rival se aprovechada en posible fuera de juego para hacer subir el cuarto gol visitante.

Durante el último periodo la Montañesa, con el resultado controlado, intentó dormir el partido y endurecerlo más aún a base de faltas que no encontraron nunca alguna tarjeta más que merecida para detenerlas. La Grama sigue intentando maquillar el resultado y Alejandro Pina hace un buen pase al espacio pero el portero visitante avanza y evita el remate de Edu. Un lanzamiento de falta picado por Tarazaga, supera al portero pero topa con el larguero y el posterior remate de Edu marcha alta.

A continuación, el Iker también se debe lucir en una falta sacada por los visitantes. En una acción que Rebollo marchaba solo hacia puerta, es interceptado el trasero y el árbitro marca penal pero se ahorra la tarjeta que podría ser directamente de expulsión. El mismo Rebollo transforma el penalti haciendo el gol del honor para la Grama.

En resumen, un partido que se escapa por la nefasta combinación de la poca fortuna con los balones a los palos y los errores que en momentos puntuales han acabado condenando al equipo. Hay que afinar más la puntería para seguir vivos dentro del partido y poder luchar hasta el final por el resultado.