L’Aleví G va caure a Les Oliveres

12/02/2017

A Les Oliveres l’Aleví G va patir una derrota per 4-6 davant el CE APA Poble Sec B.

Sense fortuna de cara a gol, la Grama va tenir moltes arribades a l’àrea visitant però el seu rival va ser més efectiu. El primer xut del Poble Sec acabaria en el 0-1 i a dos minuts per arribar al descans Kilian va empatar. Els locals van jugar bé però la superioritat dels nens de segon any de l’APA s’acabaria notant amb dos gols.

Víctor ficaria de nou en el partit amb el 2-3 però el seu equip va patir un contratemps quan el porter Arnau es va lesionar, Jon va haver de posar-se de porter, i poc després l’àrbitre va expulsar Hèctor. Amb 6 jugadors els locals van posar molta obstinació i ganes però van acabar perdent.

photo

En Les Oliveres el Alevín G sufrió una derrota por 4-6 ante el CE APA Poble Sec B.

Sin fortuna de cara a gol, la Grama tuvo muchas llegadas al área visitante pero su rival fue más efectivo. El primer chute del Poble Sec acabaría en el 0-1 y a dos minutos para llegar al descanso Kilian empató. Los locales jugaron bien pero la superioridad de los niños de segundo año del APA se acabaría notando con dos goles.

Víctor metería de nuevo en el partido con el 2-3 pero su equipo sufrió un contratiempo cuando el portero Arnau se lesionó, Jon tuvo que ponerse de portero, y poco después el árbitro expulsó a Héctor. Con 6 jugadores los locales pusieron mucho empeño y ganas pero acabaron perdiendo.