En el primer partit de la segona volta l’Aleví E d’Adrià Regadera va guanyar 7-4 al Nou Municipal davant el CF Santa Eulàlia, onzè classificat de la lliga. Tres punts molt importants per seguir en la lluita per la lliga.

Només començar el partit Marc Caldero avisava des de fora de l’àrea, el porter visitant havia de fer la seva primera parada; en la següent jugada Rubén López enviava el seu xut al pal. La reacció del rival va ser un xut de falta directa sense perill, els locals dominaven i acumulaven ocasions de gol en els primers cinc minuts de partit.

Al minut 6 Pol Salgado marcava des de la frontal un golàs, segons després una fallada defensiva costava l’1-1. Una petita distracció però l’equip tornava a la càrrega, en la següent jugada Eric de cap gairebé marcava. Al minut 12 Rubén López batia de manera asombrosa al porter aprofitant una gran passada en profunditat.

Javier Estevez de lluny provava al porter poc després de marcar l’equip el 2-1 i abans del descans Eric Márquez marcava el tercer del seu equip. A la segona meitat la Fundació va sortir endollada, en la primera jugada Adrián es feia una gran aturada i en la segona jugada arribava el 4-1 d’Armand.

Després d’encaixar el 4-2 un minut després de marcar la Grama arribarien uns últims minuts d’anada i tornada amb gols: Eric Martínez, després el 5-3, Eric Márquez, després d’això el 6-4 i el definitiu 7-4 d’Eric Márquez per tancar la seva actuació amb un hat-trick a cinc minuts del final.

FOTOS DEL PARTIT: https://plus.google.com/u/0/photos/113125192083830612262/albums/6113190581901941393

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En el primer partido de la segunda vuelta el Alevín E de Adrià Regadera ganó 7-4 en el Nou Municipal ante el CF Santa Eulalia, undécimo clasificado de la liga. Tres puntos muy importantes para seguir en la pelea por la liga.

Nada más comenzar el partido Marc Caldero avisaba desde fuera del área, el portero visitante tenía que hacer su primera parada; en la siguiente jugada Rubén López enviaba su chute al palo. La reacción del rival fue un tiro de falta directa sin peligro, los locales dominaban y acumulaban ocasiones de gol en los primeros cinco minutos de partido.

En el minuto 6 Pol Salgado marcaba desde la frontal un golazo, segundos después un fallo defensivo costaba el 1-1. Un pequeño despiste pero el equipo volvía a la carga, en la siguiente jugada Eric de cabeza casi marcaba. En el minuto 12 Rubén López batía de manera asombrosa al portero aprovechando un gran pase en profundidad.

Javier Estevez de lejos probaba al portero al poco de marcar el equipo el 2-1 y antes del descanso Eric Márquez marcaba el tercero de su equipo. En la segunda mitad la Fundació salió enchufada, en la primera jugada Adrián se hacía un paradón y en la segunda jugada llegaba el 4-1 de Armand.

Tras encajar el 4-2 un minuto después de marcar la Grama llegarían unos últimos minutos de ida y vuelta con goles: Eric Martínez, después el 5-3, Eric Márquez, tras eso el 6-4 y el definitivo 7-4 de Eric Márquez para cerrar su actuación con un hat-trick a cinco minutos del final.

Por admin