L’Aleví D va caure contra la Montañesa

Els nois d’Iván Romera van perdre 2-7 al Nou Municipal davant la Montañesa D, quart classificat.

En el primer quart vam veure molta igualtat, possessió repartida i dos equips buscant el gol sense sort deixant un 0-0 a l’acabar els primers quinze minuts de joc. En el següent temps la Fundació va ser molt superior al seu rival, aconseguint amb gols de Jordi Culi i Joel Gerard Bailon posar-se amb avantatge de dos gols en marxar a vestidors.

Tot feia indicar que si la Grama continuava amb el gran joc mostrat aconseguirien golejar al seu rival però llavors tot va donar un gir radical, la Montañesa es va fer fort i aprofitaria alguns errors locals per donar-li la volta a l’electrònic. En l’últim quart els de Barcelona van seguir dominant i marcant gols, els locals ho van intentar però sense sort ni joc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Los chicos de Iván Romera perdieron 2-7 en el Nou Municipal ante la Montañesa D, cuarto clasificado.

En el primer cuarto vimos mucha igualdad, posesión repartida y dos equipos buscando el gol sin suerte dejando un 0-0 al termino de los primeros quince minutos de juego. En el siguiente tiempo la Fundació fue muy superior a su rival, consiguiendo con goles de Jordi Culi y Joel Gerard Bailon ponerse con ventaja de dos goles al marchar a vestuarios.

Todo hacía indicar que si la Grama continuaba con el gran juego mostrado conseguirían golear a su rival pero entonces todo dio un giro radical, la Montañesa se hizo fuerte y aprovecharía algunos fallos locales para darle la vuelta al electrónico. En el último cuarto los de Barcelona siguieron dominando y marcando goles, los locales lo intentaron pero sin suerte ni juego.