L’Aleví D va caure contra el líder

23/04/2017

L’Aleví D va caure derrotat 1-12 davant el CD Sant Gabriel E, líder de la lliga i també el més golejador i el que menys gols ha rebut.

Dos quarts va necessitar el líder per imposar-se a la Grama, superiors i molt efectius davant un equip local que va lluitar però va marxar al descans perdent 0-11. A la segona meitat Fares va marcar per al seu equip, els colomencs van aguantar i van millorar. El Sangra només va ser capaç de marcar un gol en l’últim quart.

aleD

El Alevín D cayó derrotado 1-12 ante el CD Sant Gabriel E, líder de la liga y también el más goleador y el que menos goles ha recibido.

Dos cuartos necesitó el líder para imponerse a la Grama, superiores y muy efectivos ante un equipo local que luchó pero se fue al descanso perdiendo 0-11. En la segunda mitad Fares marcó para su equipo, los colomenses aguantaron y mejoraron. El Sangra solamente fue capaz de marcar un gol en el último cuarto.