Els nois d’Iván Romera jugaven el dissabte al matí a la Zona Esportiva Can Cabanyes (Badalona), partidàs entre tercer i quart, en joc la lluita entre rivals directes per guanyar la lliga. Malauradament el Sistrells D va aconseguir emportar-se la victòria per seguir invictes.

Malgrat el mur defensiu que va ser Mballo i les grans actuacions dels dos porters de la Grama: Bilal i Guillem, el Sistrells va aconseguir anar-se’n al descans amb 4-0. Resultat ampli després d’una primera meitat en què l’equip local va tenir moltes ocasions perilloses i els nostres ho van intentar però sense èxit ni en el joc ni en els pocs xuts llunyans que van fer.

A la segona meitat la Fundació va saltar al terreny de joc molt més activa, pressionant molt fort, robant pilotes i buscant un gol que obrís el camí de la remuntada. Al final del quart el marcador era 5-0, un gol més al marcador per un contraatac letal. Els colomencs van dominar, van jugar bé i van crear molt perill però el gol no va arribar.

I en l’últim quart vam veure un partit molt més igualat i bonic però desgraciadament l’equip no té fortuna de cara a porta i va acabar encaixant el sisè (6-0).

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/DcJGafPYHdmkKmun7

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Los chicos de Iván Romera jugaban el sábado por la mañana en la Zona Esportiva Can Cabanyes (Badalona), partidazo entre tercero y cuarto, en juego la lucha entre rivales directos por ganar la liga. Desgraciadamente el Sistrells D consiguió llevarse la victoria para seguir invictos.

Pese al muro defensivo que fue Mballo y las grandes actuaciones de los dos porteros de la Grama: Bilal y Guillem, el Sistrells consiguió irse al descanso con 4-0. Resultado amplio tras una primera mitad en la que el equipo local tuvo muchas ocasiones peligrosas y los nuestros lo intentaron pero sin éxito ni en el juego ni en los pocos disparos lejanos que hicieron.

En la segunda mitad la Fundació salto al terreno de juego mucho más activa, presionando muy fuerte, robando pelotas y buscando un gol que abriera el camino de la remontada. Al final del cuarto el marcador era 5-0, un gol más en el marcador por un contraataque letal. Los colomenses dominaron, jugaron bien y crearon mucho peligro pero el gol nunca llegó.

Y en el último cuarto vimos un partido mucho más igualado y bonito pero desgraciadamente el equipo no tiene fortuna de cara a puerta y acaba encajando el sexto (6-0).

Por admin