L’Aleví D de la F.E. Grama va visitar dissabte el Municipal del Carrer Menorca–St.Martí de Provençals per enfrontar-se contra la Penya Barcelonista Barcino. La Fundació es va passejar i segueix a dos 3  punts del lider. Els colomencs es van posar rapid per davant i finalment amb un molt bon joc van quedar 2-19.

Els gols del partit van ser de: Álex Campo (6), Adam Zenagui (6), Yerai Ruíz (3), Fernando Gómez (3) i Xavier Aranda.

Ara l’equip té la famosa «CUESTA DE ENERO» ja que en els pròxims dos partits jugaran contra el primer, tercer i quart classificat. Aquest cap de setmana a casa a les 14:30 dissabte davant l’UB Catalonia.

ALEVÍ DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Alevín D de la F.E. Grama visitó el sábado el Municipal de la Calle Menorca-St.Martí de Provençals para enfrentarse contra la Peña Barcelonista Barcino. La Fundació se paseó y sigue a dos 3 puntos del líder. Los colomenses se pusieron rápido por delante y finalmente con un muy buen juego quedaron 2-19.

Los goles del partido fueron de: Álex Campo (6), Adam Zenagui (6), Yerai Ruiz (3), Fernando Gómez (3) y Xavier Aranda.

Ahora el equipo tiene la famosa «CUESTA DE ENERO» ya que en los próximos dos partidos jugarán contra el primero, tercero y cuarto clasificado. Este fin de semana en casa a las 14:30 el sábado ante el UB Catalonia.

Por admin