L’Aleví D de la F.E. Grama és colíder per guanyar l’Hospitalense

LAleví D de la Fundació Grama aconsegueix una important victòria davant l’Hospitalense per 12-0. La golejada no és lo més vital d’aquesta jornada 14 del grup 10 de Tercera Divisió sinò que la derrota del líder, l‘Escola Brafa, fa que aquests tres punts empatin el liderat al nostre equip de la Fundació Grama, compartit també amb el Catalònia.

Però remarcar els set gols d‘Israel Acosta, encara que també tenen el seu valor els gols de Mauro Aragó, Adrián Gutiérrez amb un doblet i Guillem Morales.

A la jornada 15 l’equip de l’Isma Román es desplaçaran al Municipal Can Aranyó-Agapito Fernández de Poble Nou el pròxim diumenge 2 de febrer a les 10 del matí.

Si voleu gaudir d’espectacle i emoció en aquesta batalla pel liderat acompanyeu i doneu suport als de la Fundació Esportiva Grama.

Alé Grama!!!

El Alevín D de la Fundación Grama logra una importante victoria ante el Hospitalense por 12-0. La goleada no es lo más vital de esta jornada 14 del grupo 10 de Tercera División sino que la derrota del líder, la Escuela Brafa, hace que estos tres puntos empaten el liderato a nuestro equipo de la Fundación Grama, compartido también con el Catalònia.
Pero remarcar los siete goles de Israel Acosta, aunque también tienen su valor los goles de Mauro Aragón, Adrián Gutiérrez con un doblete y Guillem Morales.

En la jornada 15 el equipo de Isma Román se desplazarán el Municipal Can Aranyó-Agapito Fernández de Pueblo Nuevo el próximo domingo 2 de febrero a las 10 de la mañana.

Si desea disfrutar de espectáculo y emoción en esta batalla por el liderazgo acompañe y dé apoyo a los de la Fundación Deportiva Grama.