L’Aleví C de la Fundació rep a la Montañesa al Nou Municipal

-L’Aleví C de la Fundació va aconseguir la seva tercera victòria a casa del Cinc Copes per 2-5 i aquests tres importants punts li van servir als entrenats per José María Tizón per agafar confiança en els jugadors i remuntar posicions cap a la meitat de la taula i cap amunt.

Però el pròxim partit serà de rivals directes en la següent jornada, la 11, davant la Montañesa. L’equip de Santa Coloma el porta dos punts i és el seu immediat a la taula amb la qual cosa el dia 22 de desembre des de les 11 hores al Nou Municipal es veurà un apassionant trobada.

-El Alevín C de la Fundació consiguió su tercera victoria en casa del Cinc Copes por 2-5 y estos tres importantes puntos le sirvieron a los entrenados por José María Tizón para coger confianza en los jugadores y remontar posiciones hacia la mitad de la tabla y para arriba.

Pero el próximo partido será de rivales directos en la siguiente jornada, la 11, ante la Montañesa. El equipo de Santa Coloma le lleva dos puntos y es su inmediato en la tabla con lo cual el día 22 de diciembre desde las 11 horas en el Nou Municipal se verá un apasionante encuentro.