L’Aleví-Benjamí va guanyar al Sant Fost

Bon partit de les nostres petites que en tot moment van mantenir el marcador a favor tot i els problemes que es van trobar durant el partit. Partit difícil ja que davant tenien un camp petit i unes rivals molt grans que no els permetien circular la pilota amb fluïdesa. La Grama va saber profitar els moments de circulació de pilota ràpid, així com algunes contres de forma molt eficient.

A més de lluitar en el camp contra l’equip rival, van haver de lluitar contra unes decisions arbitrals no encertades i errònies. L’àrbitre va anul·lar tres gols a la Grama per fores de joc inexistents, no va xiular coses molt clares i fins i tot va assenyalar un penal quan ambdues jugadores estaven fora del camp en la suposada falta.

De totes maneres, les noies van estar concentrades en el seu treball, esforçant-se per vèncer totes aquestes dificultats i pensant únicament en la seva pilota i el seu terreny, i gràcies a aquests valors es van endur els 3 punts. Els gols, 5-3, els van posar: Mónica Martínez, Yaiza López i Tatiana Pérez amb un hat-trick.

Aleví-Benjamí 1516

Buen partido de nuestras pequeñas que en todo momento mantuvieron el marcador a favor a pesar de los problemas que se encontraron durante el partido. Partido difícil ya que delante tenían un campo pequeño y unas rivales muy grandes que no les permitían circular el balón con fluidez. La Grama supo provechar los momentos de circulación de balón rápido, así como algunas contras de forma muy eficiente.

Además de luchar en el campo contra el equipo rival, tuvieron que luchar contra unas decisiones arbitrales no acertadas y erróneas. El árbitro anuló tres goles a la Grama por fueras de juego inexistentes, no pitó cosas muy claras y hasta señaló un penalti cuando ambas jugadoras estaban fuera del campo en la supuesta falta.

De todos modos, las chicas estuvieron concentradas en su trabajo, esforzándose por vencer todas estas dificultades y pensando únicamente en su balón y su terreno, y gracias a estos valores se llevaron los 3 puntos. Los goles los pusieron: Mónica Martínez, Yaiza López y Tatiana Pérez con un ‘hat-trick’.