L’Aleví-Benjamí va golejar i seran terceres

L’Aleví-Benjamí va golejar 1-14 a la UD Cirera, aconseguint tres punts que els deixa terceres en lliga. Les noies de Jordi P`’erez acabaran com l’equip màxim golejador i amb tres jugadores com a màximes golejadores.

Partit exemplar de les nostres fèmines. Només començar ja guanyaven 0-3 i al final del primer quart ja estava sentenciat el xoc amb 0-6 al marcador. Dos quarts arrolladors en què van demostrar potència, força i eficàcia en el joc. Les mesures del camp van obligar a les nostres noies a jugar ràpid per trobar espais i força per moments on els era difícil superar la línia defensiva.

Després del descans la bona creació de jugades i la gran finalització van deixar un resultat cada vegada més gran. Una victòria que els consolida a la tercera plaça, arribant a l’última jornada sense pressió.

alevben

El Alevín-Benjamín goleó 1-14 a la UD Cirera, consiguiendo tres puntos que les deja terceras en liga. Las chicas de Jordi P`´erez terminarán como el equipo máximo goleador y con tres jugadoras como máximas goleadoras.

Partido ejemplar de nuestras féminas. Nada más empezar ya ganaban 0-3 y al final del primer cuarto ya estaba sentenciado el choque con 0-6 en el marcador. Dos cuartos arrolladores en los que demostraron potencia, fuerza y eficacia en el juego. Las medidas del campo obligaron a nuestras chicas a jugar rápido para encontrar espacios y fuerza para momentos donde les era difícil superar la línea defensiva.

Tras el descanso la buena creación de jugadas y la gran finalización dejaron un resultado cada vez más grande. Una victoria que les consolida en la tercer plaza, llegando a la última jornada sin presión.