L’Aleví-Benjamí va golejar a Mataró

L’Aleví-Benjamí de la FE Grama va aconseguir guanyar 0-7 a l’EF Salesians-Mataró, penúltimes de la lliga.

Tot i el bon resultat i d’algunes jugades precioses que van acabar en gol, a les nostres petites els va faltar certa intensitat i precisió en les passades a l’hora de finalitzar les jugades. D’altra banda van estar molt bé en construcció, però la imprecisió en la finalització no els va permetre aconseguir un resultat més gran.

La falta d’intensitat se’ls va contagiar del rival, en veure’s tan superiors en el camp es va produir una certa relaxació. Els gols del partit van ser de: Carla Conde amb un hat-trick, Mónica Martínez amb un doblet, Laura Segura i Gisela Giménez.

Jordi Pérez: «Cal felicitar l’equip pel seu bon joc i seguir treballant per millorar alguns aspectes del joc i mantenir-se en la part alta de la taula.»

Aleví-Benjamí 1516

El Alevín-Benjamín de la FE Grama consiguió ganar 0-7 a la EF Salesians-Mataró, penúltimas de la liga.

A pesar del buen resultado y de algunas jugadas preciosas que acabaron en gol, a nuestras pequeñas les faltó cierta intensidad y precisión en los pases a la hora de finalizar las jugadas. Por otro lado estuvieron muy bien en construcción, pero la imprecisión en la finalización no les permitió conseguir un resultado mayor.

La falta de intensidad se les contagió del rival, al verse tan superiores en el campo se produjo una cierta relajación. Los goles del partido fueron de: Carla Conde con un ‘hat-trick’, Mónica Martínez con un doblete, Laura Segura y Gisela Giménez.

Jordi Pérez: «Hay que felicitar al equipo por su buen juego y seguir trabajando para mejorar algunos aspectos del juego y mantenerse en la parte alta de la tabla.»