Partit ajustat en tot moment, molt igualat i disputat en un camp molt petit. L’equip local va ser el primer a copejar però ràpidament les colomenques empatarien amb gol de Mònica Martínez, un minut després arribaria el 2-1. Tatiana Pérez aconseguia empatar i de nou la Grama veuria com les noies de Badalona es posarien per davant.

Llavors arribaria de nou la reacció colomenca, aquest cop amb dos gols per capgirar el marcador i posar-se per davant per primera vegada, Carla Conde i Tatiana posaven un 3-4 abans del descans.

Partit molt boig, mateix guió en la segona meitat, les locals van empatar i Carla Conde marcaria el 4-5. Després de la remuntada el partit es va endurir, acabant en una lesió de l’espatlla de Yaiza López i que l’equip local es col·loqués per davant en el marcador. La reacció colomenca de nou va ser vital, Tatiana amb dos gols posaria un marcador de 6-7.

Partit amb molta polèmica i amb un àrbitre que no va voler xiular moltes faltes d’una defensa local que també va ser clau en el marcador final de 7-7.

Jordi Pérez: «No ha estat un dels millors partits de les nostres noies. El motiu principal: el camp tan petit en què han hagut de jugar, que no ha permès trobar espais davant les dues enormes defenses d’últim any i que han emprat la força per frenar els nostres atacs, aprofitant que la reduïda dimensió del camp els ha afavorit.»

 

Partido ajustado en todo momento, muy igualado y disputado en un campo muy pequeño. El equipo local fue el primero en golpear pero rápidamente las colomenses empatarían con gol de Mónica Martínez, un minuto después llegaría el 2-1. Tatiana Pérez conseguía empatar y de nuevo la Grama vería como las chicas de Badalona se pondrían por delante.

Entonces llegaría de nuevo la reacción colomense, esta vez con dos goles para darle la vuelta al marcador y ponerse por delante por primera vez, Carla Conde y Tatiana ponían un 3-4 antes del descanso.

Partido muy loco, mismo guión en la segunda mitad, las locales empataron y Carla Conde marcaría el 4-5. Tras la remontada el partido se endureció, acabando en una lesión del hombro de Yaiza López y que el equipo local se colocase por delante en el marcador. La reacción colomense de nuevo fue vital, Tatiana con dos goles pondría un marcador de 6-7.

Partido con mucha polémica y con un árbitro que no quiso pitar muchas faltas de una defensa local que también fue clave en el marcador final de 7-7.

Jordi Pérez: «No ha sido uno de los mejores partidos de nuestras chicas. El motivo principal: el campo tan pequeño en el que han tenido que jugar, que no ha permitido encontrar espacios ante las dos enormes defensas de último año y que han empleado la fuerza para frenar nuestros ataques, aprovechando que la reducida dimensión del campo les ha favorecido.»

Por admin