L’Aleví-Benjamí va caure a Santa Coloma

Partit molt disputat encara que amb poc futbol a Les Oliveres. L’Aleví-Benjamí de Jordi Pérez va caure 4-6 abans el CE Seagull.

Partit treballat i amb el marcador a favor de la Grama els dos primers quarts fins que els va tocar lluitar contra el rival i contra l’àrbitre, que no va saber frenar a temps la intensitat de les rivals. Davant d’aquesta situació, les nostres noies es van enfonsar. L’equip no va poder en cap moment jugar ni crear el seu joc, en no trobar espais.

Dos gols de Tatiana van posar un 2-0 al marcador, les de Badalona van aconseguir empatar, Mónica Martínez va posar el 3-2 i de nou van aconseguir empatar les visitants. Tatiana va posar el 4-3 però al final el Seagull li donaria la volta al marcador.

Jordi: «Seguirem treballant perquè les nostres noies segueixin progressant i aprenent, tant futbolísticament com a valors.»

Aleví-Benjamí 1516

Partido muy disputado aunque con poco fútbol en Les Oliveres. El Alevín-Benjamín de Jordi Pérez cayó 4-6 antes el CE Seagull.

Partido trabajado y con el marcador a favor de la Grama los dos primeros cuartos hasta que les tocó luchar contra el rival y contra el árbitro, quien no supo frenar a tiempo la intensidad de las rivales.  Ante esta situación, nuestras chicas se vinieron abajo. El equipo no pudo en ningún momento jugar ni crear su juego, al no encontrar espacios.

Dos goles de Tatiana pusieron un 2-0 en el marcador, las de Badalona consiguieron empatar, Mónica Martínez puso el 3-2 y de nuevo consiguieron empatar las visitantes. Tatiana puso el 4-3 pero al final el Seagull le daría la vuelta al marcador.

Jordi: «Seguiremos trabajando  para que nuestras chicas sigan progresando y aprendiendo, tanto futbolísticamente como en valores.»