L’Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení FEG va perdre contra el Lanzarote

17/11/2014

L’Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení FEG dirigit per Jordi Pérez de nou va rebre una voluminosa derrota. El partit es presentava molt complicat davant d’un Femení Manu Lanzarote CF que esta lluitant pel tercer lloc; al Nou Municipal les visitants van guanyar per un clar 2-8.

El primer quart se’l van endur les locals per un 0-2. Ja en el segon quart l’equip consiguiría empatatar el partit gràcies als gols de Yaiza i Patricia. Les noies tornaven a demostrar la força i potència de l’anterior partit contra el Sants (4-4, en un partit ajornat que van jugar dimarts i van treure el primer punt de la temporada amb doblets de Tatiana i Mónica).

Malauradament tres errors en el tercer període de partit van comportar a un 2-5 i ja en l’últim quart va ser impossible treure alguna cosa positiva tot i que l’equip va arriscar, va lluitar i es va posar en manera més ofensiu. La propera jornada les noies visitaran el camp del Sabadell, dissabte a les 11:30 hores.

fichatecfeg28femmanulanzarote

fundacio grama santa coloma femeninas

El Alevín-Benjamín-Prebenjamín Femenino FEG dirigido por Jordi Pérez de nuevo recibió una abultada derrota. El partido se presentaba muy complicado ante un Femení Manu Lanzarote CF que esta luchando por el tercer puesto; en el Nou Municipal las visitantes ganaron por un claro 2-8.

El primer cuarto se lo llevaron las locales por un 0-2. Ya en el segundo cuarto el equipo consiguiría empatatar el partido gracias a los goles de Yaiza y Patricia. Las chicas volvían a demostrar la fuerza y potencia del anterior partido contra el Sants (4-4, en un partido aplazado que jugaron el martes y sacaron el primer punto de la temporada con goles de doblete de Tatiana y Mónica).

Desgraciadamente tres errores en el tercer período de partido conllevaron a un 2-5 y ya en el último cuarto fue imposible sacar algo positivo pese a que el equipo arriesgó, luchó y se puso en modo más ofensivo. La próxima jornada las chicas visitarán el campo del Sabadell, el sábado a las 11:30 horas.