L'Aleví Benjamí Prebenjamí Femení Fundacio Grama de Santa Coloma perd per remuntada del Seagull a Les Oliveres (4-5)

L’Aleví Benjamí Prebenjamí Femení FEG dirigit per Jordi Pérez ha fet un gran esforç físic de les noies de la Fundació Grama en aquesta jornada 3 on ha perdut al Municipal Ruiz Casado davant un implacable líder, el Sant Gabriel.
El gol de Saray Bocardo servir per tornar l’honor al conjunt de Santa Coloma en el partit davant el Sant Gabriel.

A la jornada 4 tocarà rebre el Mercantil, cinquè classificat amb cinc punts, al Nou Municipal de Santa Coloma el dissabte 26 d’octubre des de les 8:30 hores.

El Alevín Benjamín Prebenjamín Femenino FEG dirigido por Jordi Pérez ha realizado un gran esfuerzo físico de las chicas de la Fundació Grama en esta jornada 3 donde ha perdido en el Municipal Ruiz Casado ante un implacable líder, el Sant Gabriel.

El gol de Saray Bocardo sirvió para devolver el honor al conjunto de Santa Coloma en el partido ante el Sant Gabriel.

En la jornada 4 tocará recibir al Mercantil, quinto clasificado con cinco puntos, en el Nou Municipal de Santa Coloma el sábado 26 de octubre desde las 8:30 horas.

L'Aleví Benjamí Prebenjamí Femení Fundacio Grama de Santa Coloma perd per remuntada del Seagull a Les Oliveres (4-5)

 

Alé Grama!!!

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19629050&CodGrupo=20236228&CodTemporada=10&CodJornada=1″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=20236228&codcompeticion=19629050″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin