L’Aleví-Benjamí goleja en la seva estrena a la lliga

Gran partit de les nostres petites al Nou Municipal de Santa Coloma. La FE Grama va guanyar 13-4 a l’OAR Vic.

Tot i que el rival va ser capaç d’empatar dues vegades consecutives el partit, 1-1 i 2-2, les colomenques es van treure els nervis del primer partit de lliga per encendre la seva maquinària i augmentar l’avantatge fins a un marcador de golejada. Al contraatac la Grama va estar impressionant i eficients, però encara falta per millorar la circulació de la pilota.

Toca destacar el gran treball de tot l’equip, l’esforç i la gran amistat que els uneix, oferint aquesta victòria a la nostra jugadora Andrea, qui complia 11 anys. Golejadores: Maria Llorens (8), Ainara (3) y Laura (2).

alevbenj1617

Gran partido de nuestras pequeñas en el Nou Municipal de Santa Coloma. La FE Grama ganó 13-4 al OAR Vic.

A pesar de que el rival fue capaz de empatar dos veces consecutivas el partido, 1-1 y 2-2, las colomenses se quitaron los nervios del primer partido de liga para encender su maquinaria y aumentar la ventaja hasta un marcador de goleada. Al contraataque la Grama estuvo impresionante y eficientes, pero todavía falta por mejorar la circulación del balón.

Toca destacar el gran trabajo de todo el equipo, el esfuerzo y la gran amistad que les une, ofreciendo esta victoria a nuestra jugadora Andrea, quien cumplía 11 años. Goleadoras: Maria Llorens (8), Ainara (3) y Laura (2).