L’Aleví B de la F.E. Grama voldrà sumar dissabte al Municipal Cirera, rival directe

L’Aleví B de la Fundació Esportiva Grama aconsegueix una gran victòria davant el Granollers per 3-2 recolzat per l’afició del Nou Municipal de Santa Coloma.

Aquesta segona suma de punts seguida deixa sisè amb 24 punts al conjunt dirigit per Dani Rosa i Dídac Caballero retallant distàncies a tots els rivals per davant que han perdut o empatat en aquesta mateixa jornada excepte el triomf del Terrassa davant el Mollet.

A la jornada 15 l’equip de la Fundació Grama el tocarà viatjar al Municipal Cirera, rival directe a nomès 4 punts menys de diferència a la posició novena per la sisena dels de Santa Coloma, el pròxim dissabte 1 de febrer a les 10:15 hores.

És per això que animem a tots els aficionats al futbol que s’acostin al Nou Municipal com quan juguem a fora a gaudir durant un parell d’hores d’espectacle.

Alé Grama!!!

El Alevín B de la Fundación Deportiva Grama logra una gran victoria ante el Granollers por 3-2 apoyado por la afición del Nou Municipal de Santa Coloma.

Esta segunda suma de puntos seguida deja sexto con 24 puntos al conjunto dirigido por Dani Rosa y Diego Caballero recortando distancias a todos los rivales por delante que han perdido o empatado en esta misma jornada excepto el triunfo del Terrassa ante el Mollet.

En la jornada 15 el equipo de la Fundación Grama el tocará viajar al Municipal Cereza, rival directo en sólo 4 puntos menos de diferencia en la posición novena por la sexta los de Santa Coloma, el próximo sábado 1 de febrero a las 10:15 horas.

Es por ello que animamos a todos los aficionados al fútbol que se acerquen al Nuevo Municipal como cuando jugamos fuera a disfrutar durante un par de horas de espectáculo.