L’Aleví A rep dissabte a Santa Coloma al Sant Gabriel, a nomès quatre punts

-L’Aleví A de la Fundació Esportiva Grama voldrà continuar la ratxa deixada els dos últims partits de 2013 on va sumar en tots dos com contra el quart classificat  el Sant Andreu, per 2-2.

Els jugadors dirigits per Ferran Hernández voldran ficar-se a la mitja taula amb un bon resultat a la jornada 14 davant el Sant Gabriel, rival directe a només quatre punts però cinc llocs a dalt.

Això serà dissabte dia 11 de gener des de les 11 hores del matí al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet on animem a tots els socis de la Fundació Grama i a tots els aficionats del futbol que s’acostin a gaudir d’un partidàs i a recolzar als joves jugadors.

Alé Grama!!!

-L’Aleví A de la Fundació Esportiva Grama querrá continuar la racha dejada en los dos últimos partidos de 2013 donde sumó en ambos como contra el cuarto clasificado el Sant Andreu, por 2-2.

Los jugadores dirigidos por Fernando Hernández querrán meterse en la media tabla con un buen resultado en la jornada 14 ante el San Gabriel, rival directo en sólo cuatro puntos pero cinco lugares arriba.

Esto será el sábado día 11 de enero desde las 11 horas de la mañana en el Nou Municipal de Santa Coloma donde animamos a todos los socios de la Fundació Grama ya todos los aficionados del fútbol que se acerquen a disfrutar de un partidazo ya apoyar los jóvenes jugadores.

Alé Grama!!!