L’Aleví «A» FEGrama va guanyar a Cerdanyola

L’Aleví «A» FEGrama de Christian Rueda va sumar una victòria al Municipal Els Pinetons del FC Cerdanyola del Vallès. El 3-6 fa justícia al vist sobre el terreny de joc i li fa pujar al desè lloc de la taula. Era vital guanyar el penúltim classificat, un rival amb només 3 punts.

La trobada va començar amb ocasions clares de la Fundació davant del porter de les que s’aconseguiria transformar dues d’elles per anar 0-2 en el primer quart (gols de Pau Mata i Miguel Pérez). Ja dins del segon quart l’entrenador va mantenir el mateix equip sense canvis i als 49 segons els locals retallaven distàncies aprofitant una perduda en la sortida de pilota.

A l’acció següent Javi Comas marcaria l’1-3 en una jugada molt bona per banda; després d’això els locals es van anar amunt i aconseguirien empatar el partit. Malgrat això els nois estaven tranquils ja que el joc de l’equip amb pilota els feia molt de mal al rival i estaven ben posicionats, així que abans del descans Javi Comas tornava a posar per davant el seu equip (3-4).

Ja a la segona part, la FEGrama no va donar peu a que el Cerdanyola es vinguessin a dalt, els colomencs van sortir molt concentrats i en diverses accions van arribar els gols d’Iker Cortes i Guillem Trilla per deixar un resultat final de 3-6. Diumenge que ve a les 14:30 hores jugaran a casa davant l’UE Mollet CF.

Christian Rueda: «Veníem d’entrenar molt bé durant la setmana i vam fer un gran partit de principi a fi. Molt contents pel treball de l’equip que a poc a poc va adquirint els conceptes que busquem, però ara ja amb el cap posat a Mollet que tenen molt bon equip i sabem que serà un partit dur i complicat. «

ALEVÍ A

El Alevín «A» FEGrama de Christian Rueda sumó una victoria en el Municipal Els Pinetons del FC Cerdanyola del Vallès. El 3-6 hace justicia a lo visto sobre el terreno de juego y le hace subir al décimo puesto de la tabla. Era vital ganar al penúltimo clasificado, un rival con solamente 3 puntos.

El encuentro empezó con ocasiones claras de la Fundació delante del portero de las que se conseguiría transformar dos de ellas para irse 0-2 en el primer cuarto (goles de Pau Mata y Miguel Pérez). Ya dentro del segundo cuarto el entrenador mantuvo el mismo equipo sin cambios y a los 49 segundos los locales recortaban distancias aprovechando perdida en la salida de balón.

A la acción siguiente Javi Comas marcaría el 1-3 en una jugada muy buena por banda; tras eso los locales se fueron arriba y conseguirían empatar el partido. Pese a eso los chicos estaban tranquilos ya que el juego del equipo con balón les hacia mucho daño al rival y estaban bien posicionados, así que antes del descanso Javi Comas volvía a poner por delante a su equipo (3-4).

Ya en la segunda parte, la FEGrama no dio pie a que el Cerdanyola se viniesen arriba, los colomenses salieron muy concentrados y en diversas acciones llegaron los goles de Iker Cortes y Guillem Trilla para dejar un resultado final de 3-6. El próximo domingo a las 14:30 horas jugarán en casa ante el UE Mollet CF.

Christian Rueda: «Veníamos de entrenar muy bien durante la semana e hicimos un gran partido de principio a fin. Muy contentos por el trabajo del equipo que poco a poco va adquiriendo los conceptos que buscamos, pero ahora ya con la cabeza puesta en Mollet que tienen muy buen equipo y sabemos que será un partido duro y complicado.»

Resultats Classificació