L’Aleví A FEGrama és finalment remuntat a la Ciutat Esportiva Fundació Marcet del Tecnofutbol (2-1)

L’Aleví Preferent de la FEGrama de Christian Rueda ha caigut derrotat a casa del Tecnofutbol per un ajustat 2-1.

L’equip de la Fundació Grama va dominar el partit i el resultat quan Guillem Trilla va marcar passada la mitja hora de partit. Però l’equip local va empatar i remuntar finalment fins el 2-1 final a l’Estadi Ciutat Esportiva Fundació Marcet.

Una altra derrota ajustadíssima i molt injusta per als nois de la FEGrama on també va caure a casa del Cornellà (4-3) i contra la Damm. Tot i això, saben que aquestes derrotes poden significar aprendre molt per als següents partits.

Per a la jornada 7, els de Santa Coloma rebran al Nou Municipal al colíder el FC Barcelona, amb 16 punts empatat amb l’Espanyol, el diumenge 2 de novembre des de les 14.10 hores.

El Alevín Preferente de la FEGrama de Christian Rueda ha caído derrotado en casa del Tecnofutbol por un ajustado 2-1.

El equipo de la Fundació Grama dominó el partido y el resultado cuando Guillem Trilla marcó pasada la media hora de encuentro. Pero el equipo local empató y remontó finalmente hasta el 2-1 final en el Estadi Ciudad Deportiva Fundación Marcet.

Otra derrota ajustadísima y muy injusta para los chicos de la FEGrama donde también cayó en casa del Cornellà (4-3) y contra la Damm. Aún así, saben que estas derrotas pueden significar aprender mucho para los siguientes partidos.

Para la jornada 7, los de Santa Coloma recibirán en el Nou Municipal al colíder el FC Barcelona, con 16 puntos empatado con el Espanyol, el domingo 2 de noviembre desde las 14:10 horas.

Alevi_A_Fundacio Grama Santa coloma-cf DAMM @chemacarva
Alevi_A_Fundacio Grama Santa coloma-cf DAMM @chemacarva

 

Alé Grama!!!

Resultats Classificació