La Tercera Divisió torna a Santa Coloma

En la temporada 2013/14 neix la Fundació Esportiva Grama, el mateix curs que la ciutat perd la categoria a Tercera Divisió. La Grama neix amb la il·lusió i missió de tornar a la ciutat un equip a la part alta, un futbol base, uns valors, cohesió social, etc.

Molt més que futbol, i entre cella i cella créixer cada any. Un primer curs d’assentament i després 4 ascensos consecutius, escalant des Quarta Catalana (última categoria del futbol) fins a la Tercera Divisió.

El debut de la FE Grama va ser fora de casa, deixant molt bones sensacions. Aquest dissabte 25 d’agost (19 h) torna la Tercera Divisió a la ciutat, al Municipal de la Grama després de 5 anys d’absència.

Toni Díaz, l’últim entrenador d’un equip colomenc a Tercera, és l’escollit per prendre el comandament per lluitar pel play-off d’ascens a 2ªB en un any diferent per a la lliga en tenir 21 equips (40 jornades).

Santa Coloma de Gramenet vuelve a Tercera División. Estos eran los equipos que habían en su última temporada (13/14). 11 equipos continúan estando.

En la temporada 2013/14 nace la Fundació Esportiva Grama, el mismo curso que la ciudad pierde la categoría en Tercera División. La Grama nace con la ilusión y misión de devolver a la ciudad un equipo en lo alto, un fútbol base, unos valores, cohesión social, etc.

Mucho más que fútbol, y entre ceja y ceja crecer cada año. Un primer curso de asentamiento y después 4 ascensos consecutivos, escalando desde Cuarta Catalana (última categoría del fútbol) hasta la Tercera División.

El debut de la FE Grama fue fuera de casa, dejando muy buenas sensaciones. Este sábado 25 de agosto (19h) regresa la Tercera División a la ciudad, al Municipal de la Grama tras 5 años de ausencia.

Toni Díaz, el último entrenador de un equipo colomense en Tercera, es el elegido para tomar el mando para luchar por el play-off de ascenso en un año diferente para la liga al tener 21 equipos (40 jornadas).